''η νδ δε θα συνεργαστει ποτε με τη χρυση αυγη''...

22:09 18/7/2013 - Πηγή: Fimotro
...ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...
Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με την Χρυσή Αυγή, δήλωσε ...
ο Υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης στη Βουλή κατά την συζήτηση της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για την ΕΡΤ.
Κατηγόρησε δε τον ΣΥΡΙΖΑ
ότι για την ΕΡΤ «δεν θέλατε το μαύρο. Κόκκινο το θέλατε. Όταν λέω κόκκινο εννοώ με αίμα» και εξήγησε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ελπίζει ότι θα γίνει επέμβαση για να εκδιωχθούν οι καταληψίες, όπως τους χαρακτήρισε, από το Ραδιομέγαρο.
Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε: «Δεν είναι πρόθεση του Σαμαρά να μείνει τέσσερα χρόνια. Είναι πολιτική απόφαση. Θα μείνει μέχρι την τελευταία μέρα, για να απολογηθεί στον λαό τι κατάφερε να κάνει δεν θα παίξουμε πολιτικά παιχνίδια με τις εκλογές. Αυτή είναι εδραία πεποίθηση του Πρωθυπουργού».
Παράλληλα, απέρριψε τα σενάρια συνεργασίας με την Χρυσή Αυγή λέγοντας ότι «εμείς δεν θα κουραστούμε να σας το λέμε ότι αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί».
«Τέτοιο πολιτικό γάμο που ονειρεύεστε δεν θα τον δείτε» πρόσθεσε και έστρεψε τα βέλη του κατά του ΣΥΡΙΖΑ: «Όμως σε λίγο θα γίνουμε μάρτυρες ενός πολιτικού αρραβώνα. Θα ψηφίσετε μαζί με την Χρυσή Αυγή. Σας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον» συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στην πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι «πολιτικά και νομικά η πρόταση δεν στέκει», χαρακτηρίζοντάς τη και νομικά επιπόλαια επικίνδυνη.
Αναφερόμενος στην απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που έχει ζητήσει να φύγει άμεσα το μαύρο από την ΕΡΤ, σημείωσε πως «το άμεσα κρίνεται κατά τις περιστάσεις: Το να βρεθώ εγώ άμεσα στη Νέα Υόρκη δεν έχει την ίδια διάσταση με το να βρεθώ στην πλατεία Συντάγματος».
Επέρριψε επίσης την ευθύνη για το «μαύρο» στην «παράνομη συμπεριφορά εκείνων που κατέχουν το Ραδιομέγαρο και εκείνων που έχουν την ηθική αυτουργία, που είστε εσείς (του ΣΥΡΙΖΑ)».
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα