Η ληστεια της μυκονου...

12:18 28/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Γράφει ο Μάνθος Μπρίκας
Αγαπητό Fimotro,
Eιναι υποχρεωση μου να καταγγειλω μερικες από τις απιστευτες ληστειες, σε βαρος καλοπροαιρετων ξενων τουριστων, που διαπραττονται εν ονοματι της Αγιας Μυκονου, προτατιδος των απανταχου...
κομπιναδορων (από δημοτικο συμβουλιο μεχρι παρανομους αλλοδαπους μπραβους). Τη Δευτερα, μια παρεα από Αμερικανους πρωταθλητες (μεταξυ τους και ενας MVP) πηγε στο Club Paradise για τον δημοφιλη ντισκ τζοκεϊ Τομας Γκολντ. Στην πορτα, αλλοδαπος μπραβος ονοματι Feesh, τους ζητησε να πληρωσουν 2,500 ευρω (!!) για ένα τραπεζι. Οι Αμερικανοι δεν ηταν αμερικανακια, διαφωνησαν, εκαναν φασαρια και τελικα η ταριφα κατεβηκε στα 500 ευρω (δυο τραπεζια των τεσσαρων και δυο μπουκαλια, προφανως μπομπα). Περιττο να σημειωσει κανεις πως αποδειξη δεν δοθηκε και θα ηταν καλο το ΣΔΟΕ να ερευνησει ποσες αποδειξεις κοπηκαν εκεινη τη νυχτα οπου δεν επεφτε καρφιτσα μεχρι τις 7 το πρωϊ.
Άλλο εξοργιστικο περιστατικο: Παρεα 16 ατομων, προσπαθησε να κανει κρατηση στα «Αστρα» (απλο μπαρ με μουσικη είναι, δεν είναι το Lido στο Παρισι) και ο μετρ ζητησε 4,600 ευρω σαν μινιμουμ, δηλαδη πανω από 300 ευρω το ατομο!
Η Μυκονος είναι ιδιαιτερα «προστατευομενη» από τις διωκτικες αρχες και είναι σε ολους ότι τετοιες παρανομιες που τραυματιζουν τον τουρισμο της χωρας καλυπτονται παγια από αρχες και Δημο, με ανταλλαγματα βεβαιως. Και οσο κι αν χαρηκαμε που στη Μυκονο «τα παιρνουν», αναρωτιεμαι αν, π.χ., το «Ναμος» που δηλωσε περηφανα ότι σε μια βραδυα Αραβικης σπαταλης ειχε κερδος 1.5 εκ. ευρω, θα πληρωσει οσα προβλεπει ο νομος η αν μεχρι να κανει η εταιρια τη δηλωση θα εχει ξεχαστει εκεινη η μυθικη βραδυα με χρυσες σαμπανιες.
Φιλικα
Keywords
Τυχαία Θέματα