Η κτηνιατρική υπηρεσία της περιφέρειας αν. μακεδονίας τετάρτη διενεργεί έλεγχο παρασκευή εξέδωσε απόφαση!

12:26 19/4/2021 - Πηγή: Fimotro
Προς τι αυτή η σπουδή; 

Έχετε ακούσει για διεξαγωγή  ελέγχου  από μία οποιαδήποτε υπηρεσία και  σε χρόνο ρεκόρ -σε 24 ώρες-  να βγάλει  και την απόφαση; Και όμως, αυτά γίνονται στην Διεύθυνση Κτηνιατρικής Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος της εν λόγω Διεύθυνσης κ. Στέφανος Μωραΐτης, Κτηνίατρος, αποφάσισε να διενεργήσει έλεγχο εν μέσω κορονοϊού  την

περασμένη Τετάρτη 14/04, στο Χωράφι του Γέροντα( έστειλε την ειδοποίηση για τον έλεγχο αιφνιδιαστικά την Δεύτερα 12/04) και την Παρασκευή 16/04, το πρωί με το… καλημέρα να έχει εκδόσει και απόφαση!Προφανώς ήταν έτοιμη και απλώς υπεγράφη! Αλλά προς τι  αυτή η σπουδή;

Ρεπορτάζ:Σωτήρης Μ. Τζούμας 

Γιατί οι υπηρεσίες μας λειτούργησαν εν προκειμένω  με τόσο  ευαίσθητα και γρήγορα αντανακλαστικά;Ποιον ήθελαν να εξυπηρετήσουν και γιατί;

Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Και όσο και αν προσφέρεται για υπαινιγμούς και αστεϊσμούς έχει βαθύτερα αίτια.

Ναι υπάρχει  κάτι βαθύτερο.

Στις 23 Απριλίου  2021, υπάρχει ένα δικαστήριο, στο οποίο η πλευρά που έχει το πρόβλημα με την Δικαιοσύνη θα έπρεπε να έχει ένα χαρτί να καταθέσει ως αποδεικτικό στοιχείο  για να ενισχύσει τη θέση της.

Και αυτό φρόντισε να τους το εξασφαλίσει η Κτηνιατρική Υπηρεσία! Είδατε τι υπηρεσίες έχουμε;Αλλά το χαρτί αυτό θα εξελιχθεί σε χαρτί της καταδίκης τους

Αν έμενε Υπηρεσία  μόνον σε αυτό, θα ήταν ως ένα βαθμό αποδεκτό και θα λέγαμε ότι είναι επιθυμία της Υπηρεσίας να βοηθήσει τη μια πλευρά σε ένα θέμα που τελεί εν αταξία!

Αλλά η υπόθεση έχει πολλές εμπλοκές. Εξαιτίας της αδιαλλαξίας που υπάρχει  το μπλέξιμο έχει πολλές διαστάσεις.

Ωστόσο, η Κτηνιατρική Υπηρεσία  εξαντλεί την αυστηρότητα της και τον υπηρεσιακό χαρακτήρα της  μόνο στην πλευρά των αδυνάτων, η οποία τα όποια προβλήματα έχει δεν τα έχει γιατί ΔΕΝ θέλει να τα θεραπεύσει αλλά γιατί η επίλυση τους εξαρτάται από την άλλη πλευρά, την ισχυρή! Και δεν κάνει τίποτα! Και η πλευρά αυτή, παρ’ όλο που δεν προσφέρει απολύτως τίποτε για την φροντίδα και την εκτροφή των ζωντανών, εισπράττει τις παχυλές επιδοτήσεις επειδή έχει στο όνομά της την άδεια, χωρίς όμως ουσιαστικά να τις δικαιούται αφού δεν ξοδεύει ούτε ένα ευρώ γι’ αυτά τα ζωντανά.

Δηλαδή οι υπηρεσίες μας βλέπουν μόνο τον τύπο και όχι την ουσία του θέματος.

Διασφαλίζουν μόνο τον έχοντα την άδεια, το αφεντικό. Για τους ανθρώπους του μόχθου  που εργάζονται για να συντηρούν τα ζωντανά δεν νοιάζονται διόλου! Βρίσκουν μόνο προβλήματα και λάθη και παραλείψεις! Κλασική περίπτωση κρατικής αναλγησίας.

Και μάλιστα με αφ´υψηλού χαρακτήρα.

Και όμως, θα έπρεπε να βλέπουν με πνεύμα συμβιβασμού και ενότητας και τις δύο πλευρές!Θα έπρεπε όσο πιέζουν τη μια πλευρά να διορθώσει τα όποια λάθη της να πιέζουν και την άλλη! Αλλά δεν το κάνουν. Το γιατί δεν το ξέρουμε αλλά το υποπτευόμαστε.

Το πραγματικό «γιατί» , όμως, το γνωρίζουν αυτοί που φέρονται έτσι,  εμείς απλά εικάζουμε!

Πάντως, αν έχετε κάποιο δικαστήριο το οποίο σχετίζεται με την κτηνιατρική υπηρεσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σπεύσατε και ζητείστε να σας συνδράμει!

Προφανώς έτσι ακριβώς  έπραξε η πλευρά της Αναστασίας που αντιτίθεται στις φτωχές  αδελφές στο Χωράφι και εκτός από τις επιδοτήσεις που λαμβάνει  -κρατικές και ευρωπαϊκές- και μάλιστα δεν τις δικαιούται, ουσιαστικά τώρα έχει βάλει στο μάτι και τα ζωντανά τα οποία εκτρέφουν οι φτωχές, αλλά η Αναστασία θέλει να τα πάρει για να τα «πουλήσει». Το επεχείρησαν ξανά στο παρελθόν. Άλλωστε την παραγωγή των ζωντανών σε τυριά φρόντισε να τους τη διασφαλίσει η Κτηνιατρική Υπηρεσία η οποία δέσμευσε όλο το τυρί και απαγόρευσε ακόμη και να φάνε απο το τυρί που παράγουν γιατί θα το αποστερήσουν απο αυτή που έχει την άδεια η οποία ούτε ξέρει απο ζώα ούτε φροντίζει για την διατροφή τους την υγιεινή τους κατάσταση και όλα αυτά που απαιτούνται! Απλά έχει την άδεια! Δηλαδή μεσαίωνας! Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Γιατί θα είναι χρήσιμα στο άλλο δικαστήριο που θα γίνει.

Τους θυμίζουμε προς διδαχή τους,  την ιστορία που εξιστόρησε ο προφήτης Νάθαν στον βασιλιά Δαυίδ.

Ας ανατρέξουν στο Β΄ βιβλίο των Βασιλειών, κεφ. 12, 1-4.Και θα καταλάβουν πολλά.

Και ο μεν βασιλιάς Δαυίδ είπε το ανεπανάληπτο «ημάρτηκα τω Κυρίω», παραδέχθηκε δηλαδή την ενοχή του, οι δε συνονόματες Αναστασίες προσπαθούν με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, να εξοντώσουν τις αδελφές τους. Το εντελώς αντίθετο! Και βρίσκουν και πρόθυμους συνεργάτες σε αυτό! Φευ!

Όλα αυτά, βεβαίως, δεν συμβαίνουν… «στη Φάρμα», το ριάλιτι του ΑΝΤ1 όπου δίνονται  σκληρές μάχες  για την επικράτηση του πλέον ισχυρού για να πάρει το έπαθλο!

Συμβαίνουν  στο Χωράφι του Γέροντα όπου εδώ τα μεγάλα ζώα τρώνε τα μικρά και βοηθά και η Κτηνιατρική Υπηρεσία στην αλληλοεξόντωση που συντελείται! Θερμά συγχαρητήρια!

Keywords
Τυχαία Θέματα