Γενοσημο κουτοχορτου

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
επειδή η κυβέρνηση ζει στο θαυμαστό κόσμο (της) τού πρωτογενούς πλεονάσματος και τής αυταρέσκειας, κάτι που δεν της επιτρέπει να δει τι συμβαίνει εδώ στη χώρα και στα σπίτια των πολιτών, της...
έχω ένα μήνυμα. Ο λαός δε μασάει γενόσημο κουτόχορτου.

Αυτοί που κατηγορούν το Σύριζα για διαπλοκή με τους ΕΛΛΗΝΕΣ φαρμακοβιομήχανους επειδή το ραδιόφωνο ''Στο Κόκκινο'' πήρε μία διαφήμιση 3.500 ευρώ από μία ΕΛΛΗΝΙΚΗ βιομηχανία, θα πρέπει να μας απαντήσουν πως θα
αποπληρώσουν τα δάνεια των 250.000.000 ευρώ από την Αγροτική την οποία διέλυσαν για να σωθούν. Να μας απαντήσουν για τα χρέη των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ προς τις ΔΕΚΟ και τα ασφαλιστικά ταμεία που παραμένουν απλήρωτα, ενώ οι υπεύθυνοι των κομμάτων της συγκυβέρνησης ασύλληπτοι, την ίδια ώρα που ένας φτωχοδιάβολος συλλαμβάνεται ή χάνει το σπίτι του για μερικές χιλιάδες ευρώ χρέος προς το δημόσιο. Να μας απαντήσουν για τη μαύρη τρύπα των 100 εκ. ευρώ στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ και το πόρισμα γύρω από το θέμα που παραμένει κλεισμένο στο συρτάρι του αντιπρόεδρου με τους ιλίγγους. Να μας απαντήσει το κόμμα της Συγγρού πόσα από τα νοίκια του ακινήτου που τη φιλοξενεί έχει πληρώσει και πόσα συμψηφίστηκαν με τα χρέη του ιδιοκτήτη του προς το δημόσιο. Εν τέλει να μας απαντήσουν με χρήματα ποιων λειτουργούν τα χρεοκοπημένα κόμματά τους. Να μας αποδώσουν πλήρη κι αναλυτικό λογαριασμό τώρα..!

Όσο για την τιμή των φαρμάκων και τα γενόσημα, όποιος έχει την ατυχία να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή γνωρίζει ότι τα φάρμακα που ο social maniac θέλει να μειώσει δήθεν την τιμή τους, έχουν ήδη από τον Αύγουστο αυξηθεί μέχρι και 100%..! Όποιος περνάει το κατώφλι των φαρμακείων γνωρίζει ότι ο ασφαλισμένος πληρώνει πολύ περισσότερα για τα φάρμακα του σήμερα, απ' ότι πλήρωνε παλιότερα. Και στην τελική κανένας δεν εξουσιοδοτεί έναν τηλεπωλητή να κάνει διαπραγμάτευση με τα γεράκια των πολυεθνικών των φαρμάκων για να πλημμυρίσουν την αγορά με αμφιβόλου ποιότητας γενόσημα φαρμάκων. Δηλαδή μ' αντίγραφα χωρίς πατέντα ευρεσιτεχνίας.

Τέλος μακάρι συνολικά η κυβέρνηση να στήριζε τις ελληνικές βιομηχανίες και να διαπλεκόταν μαζί τους, παρά να κατεβάζει τα σώβρακά της και να παραδίδει τη χώρα και τους πολίτες στα νύχια των αρπακτικών των πολυεθνικών. Τόσο απλά...!

Ευχαριστώ
Keywords
Τυχαία Θέματα