Επιβεβαιωνεται ιατροδικαστικα η αυτοκτονια της scott

10:43 20/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Την ώρα που ο Mick Jagger δε μπορεί να πιστέψει πως η σύντροφός του L'Wren Scott έφυγε από τη ζωή, ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει πως η σχεδιάστρια έβαλε τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό! Μετά την εξέταση...
στο άψυχο σώμα της 49χρονης, ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τις ενδείξεις που υπήρχαν από την Δευτέρα, όπου και βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της. Η σχεδιάστρια αυτοκτόνησε, χρησιμοποιώντας ένα φουλάρι που είχε σχεδιάσει η ίδια, το οποίο έδεσε στο πόμολο μιας πόρτας!
Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, θεωρείται πως η L'Wren Scott
αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω χρεών, ύψους περίπου 4 εκατομμυρίων ευρώ. Άλλωστε, ο εκπρόσωπος του Mick Jagger διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που απέδιδαν την αυτοκτονία στο ότι υπήρχε κρίση στην σχέση της με τον 70χρονο ροκά: «Είναι κατασκευασμένα σενάρια και αποτέλεσμα αρρωστημένου gossip, σε μία τραγική στιγμή για τον Mick. Είναι ψευδέστατο και καθόλου αληθινό», δήλωσε ο Bernard Doherty.
Ο Mick Jagger, που επέστρεψε στη Νέα Υόρκη από την Αυστραλία, έχει δίπλα τις δύο του κόρες, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των Rolling Stones που τον στηρίζουν ψυχολογικά αυτές τις δύσκολες ώρες!
govastileto.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα