Εντατικα... φροντιστηρια σε τσιπρα-μεϊμαρακη για το αποψινο ντιμπεϊτ

09:36 14/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου τα κομματικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση ενόψει και του αποψινού debate Τσίπρα - Μεϊμαράκη και ενώ...
πλήθος δημοσκοπήσεων προδιαγράφουν σκηνικό αβέβαιης εκλογικής έκβασης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως διαφάνηκε στις τελευταίες μέρες
επιχειρεί να μεταφέρει το κύριο βάρος της αντιπαραθέσης στο θέμα της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής με επίκεντρο τη λίστα Λαγκάρντ και τις δηλώσεις Φαλτσιανί.
Η επιχειρηματολογία περιστρέφεται γύρω από το διαχωρισμό του νέου που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και αφήνει τη δικαιοσύνη να λειτουργήσει και στο παλιό που είναι η ΝΔ.
Από τη μεριά του, ο Ευ. Μεϊμαράκης και χθες στη ΔΕΘ είπε ότι και η ΝΔ έχει ευαισθησία στο θέμα της διαφθοράς ενώ διερωτήθηκε για το ποιο είναι το ένα μέτρο που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας αυτούς τους επτά μήνες για να θωρακίσει τη χώρα έναντι της διαφθοράς.
Πρόσθεσε ότι η ΝΔ έχει ήδη εισπράξει χρήματα αξιοποιώντας τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και ότι κάποιοι επιχειρούν να εμπλέξουν τη δικαιοσύνη στην πολιτική ζωή του τόπου.
Εντατικό φροντιστήριο από επιτελεία Τσίπρα - Μεϊμαράκη
Για την τηλεοπτική αναμέτρηση ο Αλέξης Τσίπρας προετοιμάζεται με τη βοήθεια του στενού του συνεργάτη Νίκου Παππά, του Άγγελου Τσέκερη απο το γραφείο Τυπου του, του Νίκου Φίλη, της Όλγας Γεροβασίλη και του Χριστόφορου Βερναρδάκη.
Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα έχουν κάνει "φύλλο και φτερό" όλες τις συνεντεύξεις του Βαγγέλη Μειμαράκη προσπαθώντας να ανιχνεύσουν τα θέματα που πιθανόν να εγείρει ο πρόεδρος της ΝΔ στην απευθείας ερώτησή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Από την αντιπαράθεση των υποσχέσεων του Γενάρη και των αποτελεσμάτων με το μνημόνιο έως ακόμα και προσωπικά θέματα.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ετοιμάζει την εμφάνισή του με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο, τον Νίκο Καραχάλιο που έχει την ευθύνη στρατηγικής επικοινωνίας, τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου, την Πηνελόπη Γαβρά και τον Πελοπίδα Καλλίρη.
Οι επικοινωνιολόγοι σύμβουλοι του Βαγγέλη Μειμαράκη έχουν εστιάσει στη διαχείριση της διακυβέρνησης Σαμαρά. Συμβουλεύουν η όποια αυτοκριτική να μην αφορά το πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού και να γίνει προσεκτικά γιατί στη μάχη για την επανασυσπείρωση προϋπόθεση είναι η ενότητα.
Το επιτελείο Μειμαράκη γνωρίζει ότι εκεί θα ρίξει τα βέλη του ο Αλέξης Τσίπρας στο διχοτομικό σχήμα ανάμεσα στο παλαιό και το νέο. Ιδιαίτερη φροντίδα από τους προπονητές των δυο αρχηγών αφιερώνεται στο ρυθμό ομιλίας και κυρίως πώς να μην ξεπερνούν το όριο των 90 δευτερολέπτων.
Keywords
Τυχαία Θέματα