Δυσαρεσκεια πασοκ για την πολωση κυβερνησης - αξιωματικης αντιπολιτευσης...

«Δεν μας βρίσκει σύμφωνους το σκηνικό ακραίας πόλωσης και το ΠΑΣΟΚ δεν θα μείνει άπραγο» διεμήνυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ...
του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος καλώντας παράλληλα τους κ.κ. Α. Σαμαρά και Α. Τσίπρα «να μαζέψουν τα στελέχη τους που δυναμιτίζουν το κλίμα και αποσταθεροποιούν την οικονομία».

Σύμφωνα
μάλιστα με πληροφορίες ο κ. Κουτσούκος προέβη στην εν λόγω δήλωση μετά από συνεννόηση με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο γεγονός που δείχνει την δυσαρέσκεια της Χαριλάου Τρικούπη για την σφοδρή κόντρα που εξελίσσεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Υπάρχει ακραία και καταστροφική πόλωση που τινάζει την οικονομία στον αέρα. Δείτε το χρηματιστήριο και τα σπρέντς που έχουν πάει» είπε ο κ. Κουτσούκος για να προσθέσει: «Και τι δεν ακούμε σε αυτό τον πόλεμο. Από κουμπαράδες μέχρι αργυρώνητους. Μαζέψτε τους κ. Τσίπρα και κ. Σαμαρά γιατί καταστρέφουν την οικονομία, δυναμιτίζουν τα πάντα καταστρέφουν ότι πέτυχε ο λαός με θυσίες. Αν συνεχίσουν έτσι οι εξελίξεις θα είναι χείριστες για όποιο και αν κυβερνήσει… Να μην μας υποτιμά κανείς ότι θα παρακολουθήσουμε άπραγοι τις εξελίξεις. Πορείες ακραίες πόλωσης δεν θα μας βρουν σύμφωνους».
Keywords
Τυχαία Θέματα