Δικαιωθηκε ο καμμενος

19:28 28/8/2013 - Πηγή: Fimotro
ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΞΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΚΑΔικαιώθηκε δικαστικά ο Π. Καμμένος καθώς σήμερα το δικαστήριο απέρριψε τις αγωγές που είχαν καταθέσει εναντίον του οι Μ. Ξαφά και Χάρης Μακκάς. Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε στο σύνολό της και επί της ουσίας, την... αγωγή που είχαν υποβάλει εναντίον του η πρώην αναπληρώτρια εκτελεστική διευθύντρια στο ΔΝΤ
ως εκπρόσωπος της Ελλάδας και στη συνέχεια υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας IJ Partners, Μιράντα Ξαφά και το επίσης υψηλόβαθμο στέλεχος της ίδιας εταιρίας Χάρης Μάκκας, ο οποίος σήμερα είναι διορισμένος ως εκπρόσωπος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας.
Αμφότεροι ζητούσαν την επιδίκαση σε αυτούς εκατομμυρίων ευρώ ως χρηματική αποζημίωση για τις καταγγελίες που έκανε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σχετικά με το γεγονός ότι η Μιράντα Ξαφά και ο Χάρης Μάκκας, ως στελέχη της ελβετικής εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων με την επωνυμία IJ PARTNERS, εκμεταλλεύτηκαν εσωτερική πληροφόρηση από το περιβάλλον του τότε πρωθυπουργού της χώρας (Γιώργου Παπανδρέου) σχετικά με την πραγματική κατάσταση της οικονομίας της και το ενδεχόμενο λήψης δανείου από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και πέτυχαν να αγοράσει η εταιρία αυτή από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ασφάλιστρα κινδύνου του ελληνικού χρέους (CDS) σε χαμηλή τιμή, τα οποία μεταπώλησε στη συνέχεια σε πολύ υψηλότερη τιμή, αποκομίζοντας τεράστιο οικονομικό όφελος.
Keywords
Τυχαία Θέματα