Χάρι- ουίλιαμ κηρύσσουν “ανακωχή” μέχρι την κηδεία του φιλίππου

14:19 14/4/2021 - Πηγή: Fimotro

Αναφορές θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι να έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, ενόψει της κηδείας του παππού τους, πρίγκιπα Φιλίππου.

Η σχέση των δύο αδερφών είναι, όπως όλα δείχνουν, ιδιαίτερα τεταμένη τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φαίνεται πως οι πρίγκιπες επιχειρούν να συμφιλιωθούν, έστω και προσωρινά, εν μέσω της δύσκολης για την οικογένειά τους κατάστασης.

Ο δύο πρίγκιπες έχουν να συναντηθούν εδώ και ένα χρόνο, από τότε δηλαδή που ο Χάρι εγκατέλειψε το παλάτι και μετακόμισε στις ΗΠΑ,

μαζί με τη σύζυγό του.

Παρόλα αυτά, οι φήμες θέλουν τα αδέρφια να μην έχουν σκοπό να συναντηθούν μέχρι το Σάββατο, οπότε και θα λάβει χώρα η κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Στις μεταξύ τους επαφές, τον ρόλο του «ειρηνευτή» φαίνεται πως διαδραματίζει η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή μέσα από το παλάτι αναφέρει συγκεκριμένα ότι «Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι κατάφεραν να μιλήσουν από το τηλέφωνο, συμφωνώντας πως αυτή η εβδομάδα πρέπει να αφιερωθεί στην υποστήριξη της Βασίλισσας, στην οικογένεια και στην μνήμη και την κληρονομιά του παππού τους».

Παράλληλα, η πηγή αναφέρει πως η Κέιτ, ως μεσάζουσα στις συζητήσεις, ελπίζει για μια οριστική επίλυση των προβλημάτων που χωρίζουν τους δύο πρίγκιπες.

«Καθώς η ίδια είναι πολύ κοντά στα δικά της αδέρφια, την Πίπα και τον Τζέιμς, και έχει υπάρξει μάρτυρας του ισχυρού δεσμού που ένωνε κάποτε τον Ουίλιαμ και τον Χάρι, βρίσκει την τρέχουσα κατάσταση θλιβερή και προβληματική», είπε η πηγή, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Daily Telegraph».

«Πρόκειται για ένα άτομο που αποφεύγει τις συγκρούσεις και ελπίζει πάντα στην αποκλιμάκωση των εντάσεων», συμπλήρωσε η πηγή, μιλώντας πάντα για την Κέιτ.

Στην επίμαχη συνέντευξη του ίδιου και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο πρίγκιπας Χάρι είχε αναφερθεί στην «απόσταση» που κρατάει αυτό το διάστημα από τον αδερφό του, για τον οποίο θεωρεί πως έχει «παγιδευτεί» από το παλάτι.

Η Μέγκαν Μαρκλ, πάλι, είχε ισχυριστεί πως η Κέιτ Μίντλετον «την είχε κάνει να κλάψει» τον καιρό που οι Χάρι και Μέγκαν βρίσκονταν ακόμη στην Αγγλία.

Η Μαρκλ δεν πρόκειται να παρευρεθεί στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, έχοντας παραμείνει στις ΗΠΑ και όντας έγκυος σε ένα κοριτσάκι, που θα είναι το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι.

ΠΗΓΗ: MIRROR

The post Χάρι- Ουίλιαμ κηρύσσουν “ανακωχή” μέχρι την κηδεία του Φιλίππου appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα