Μπαχαλο διαλυση αποσυνθεση η νεριτ - νεο πραξικοπημα! - προσληψεις με e-mail!

13:52 29/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Τελικά η ΝΕΡΙΤ η όπως και να την ονομάσει κανείς, δεν θέλει να ορθοποδήσει!!! Δεν χαιρόμαστε γι΄αυτό, αλλά πονάμε. Όλα όσα συμβαίνουν στο ραδιομέγαρο τα είχαμε προβλέψει σαν παλιές καραβάνες...
που περάσαμε αρκετά χρόνια, στο χώρο και τα γράφαμε καθημερινά.
Η τοποθέτηση Καψή και τα πρόσωπα επιλογής του(μάζεψε όλη τη σαβούρα και τα κατακάθια της αμαρτωλής ΕΡΤ) για την επάνδρωση του «μορφώματος ήταν προδιαγεγραμμένη σε αποτυχία για όσους γνώριζαν πως λειτουργούσε η ΕΡΤ. Σήμερα το ραδιομέγαρο
έχει μετατραπεί σε «ρινγκ» μεταξύ των «συμμοριών» για το ποιος θα ελέγξει τη ΔΤ-ΝΕΡΙΤ, μετά την αποχώρησή του. Δεν άρχισαν απλά τα όργανα, αλλά ορχήστρες και στρατιωτικές μπάντες. Τα μέλη του ΔΣ μεταξύ τους σχεδόν δεν μιλάνε. Το ένα υπονομεύει το άλλο. Η κ. Ευαγγελάκου θεωρείται το «μαύρο» πρόβατο. Ο Θωμόπουλος του «περιεχομένου» πουκάμισο χωρίς περιεχόμενο!

Ο γουρλομάτης Προκοπάκης είναι εναντίον όλων, και όλοι εναντίον του. Μετά την απόσυρση της επιγραφής, σαν ταύρος εν υαλοπωλείο γκρεμίζει και αποσύρει ότι θυμίζει..ΕΡΤ από διαδρόμους και τοίχους. Μια ιστορία μια ζωή! Σιγά ρε γουρλομάτη, ποιος είσαι; Ο Τζίμ Λόντος η ο Σαμψών; Πρόσεχε μην πέσει κανένας τοίχος επάνω σου και σε πλακώσει με τα άλλα μέλη του ΔΣ!!!!!! Μαζί με τη μεγάλη Αικατερίνη τον Καψή και τη συγκυβέρνηση πρέπει να απολογηθείτε για τις πράξεις σας ενώπιον του.. Ελληνικού λαού.

Η EBU, είναι έτοιμη να αποπέμψει το «μόρφωμα» γιατί δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα για λειτουργία στις 27 Απριλίου, σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες. Μπάχαλο, διάλυση, αποσύνθεση, και ένα απέραντο ψυχιατρείο συνθέτουν την εικόνα του άλλοτε ναού της ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Μέσα στη βιασύνη τους να βρουν λύσεις, αφού καθημερινά τους κράζουν και τους ξεφτιλίζουν τύπος και διαδίκτυο, πέφτουν από το ένα λάθος στο άλλο, από τη μία γκάφα στην άλλη, σε παράνομες πράξεις αποφάσεις και πραξικοπήματα για να δώσουν λύσεις του ποδαριού!!! Μία τέτοια παράνομη πράξη που σηκώνει άμεσα χειροπέδες είναι και οι προσλήψεις με e-mail κατόπιν εντολής από την Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, που έφεραν κάποιον «φυτευτό» με άγνωστα «προσόντα» να κάνει τον «διευθυντή».

Κανονικά θα έπρεπε όλη η ηγεσία της ΔΤ-ΝΕΡΙΤ(ΕΡΤ), ΔΣ, γενικοί διευθυντές, στελέχη και επιτροπές που διορίστηκαν και διαχειρίστηκαν πρόγραμμα και δημόσιο χρήμα, όχι απλά να έχουν απομακρυνθεί, αλλά να έχουν οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, με βραχιολάκια. Κύριε Φορτσάκη αργήσατε πολύ να εγκατασταθείτε στο ραδιομέγαρο. Την καρέκλα σας δεν θα προφθάσετε να την ζεστάνετε. Με τη στάση σας δεν βάλατε φραγμό στις συμμορίες και τα κοράκια του ραδιομεγάρου που μαζί με τους αρουραίους που βγήκαν από τους υπονόμους, φούσκωσαν από το πολύ μέλι που τρώνε. Ποια είναι η αποψή σας για την κ. Ευαγγελάκου, τον κ. Θωμόπουλο τον κ. Προκοπάκη και άλλα στελέχη; Οι άνθρωποι είναι τόσο «ηλίθιοι» και «σχιζοφρενείς» που κάνουν προσλήψεις χωρίς να διαβάζουν τους νόμους. Διαβάστε το αυθαίρετο και πραξικοπηματικό e-mail που έστειλαν σε υποψηφίους του ΑΣΕΠ. Ο οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος κάνει ένσταση στους προσληφθέντες,με το e-mail τινάζει όλη την προκήρυξη στον αέρα. Γράφει:

Αγαπητέ/η Κύριε κυρία

Όπως γνωρίζετε περιλαμβάνεστε στους προσωρινούς πίνακες κατάταξης των υποψηφίων της προκήρυξης 1/Κ/2014 στο πλαίσιο του διαγωνισμού που διενήργησε το ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 3 του άρθρου 8 του Ν.4210/2013, η ΝΕΡΙΤ δύναται να προσλάβει από τους προσωρινούς πίνακες με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, ορισμένου χρόνου, μη ανανεούμενης κατά τη σειρά εγγραφής των υποψηφίων στους εν λόγω πίνακες. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια μέχρι την ανάληψη των καθηκόντων κάθε υποψηφίου μετά τη δημοσίευση της ατομικής πράξης διορισμού του και απαγορεύεται η διάρκειας της να υπερβαίνει τους (8) μήνες...κλπ. κλπ, και καταλήγει: Σας ενημερώνουμε ότι τυχόν μη αποδοχή σας να αναλάβετε καθήκοντα μέχρι τη δημοσίευση του οριστικού πίνακα διοριστέων, ουδεμία επιρροή στην καταταξή σας στον οριστικό πίνακα.(Σημ.Το τυρί στη φάκα)

Με εκτίμηση

Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

ΝΕΡΙΤ ΑΕ

e-mail: [email protected]

Τηλ. 210-6075775

Οι «φωστήρες» επικαλούνται τον ν.4210/2013 για επείγουσες υπηρεσιακές ανάγκες και αγνοούν τον ν.4093/2012 που επεκτάθηκε η ισχύς του μέχρι το 2016 ότι: Για να προσληφθούν χρειάζεται υπουργική απόφαση του υπουργού Διοικητικής μεταρύθμισης, για συγκεκριμένο αριθμό προσλήψεων και αφορά οργανισμούς των οποίων συνταξιοδοτείτε προσωπικό, και μάλιστα για κάθε 5 συνταξιοδοτήσεις γίνεται μία πρόσληψη. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στη ΝΕΡΙΤ. Συνταξιοδοτήσεις δεν υπάρχουν αφού έκλεισαν την ΕΡΤ και επείγουσες ανάγκες δέκα μήνες μετά το κλείσιμο γιατί; Εάν «κύριοι/ες σας μπουζουριάσουνε στην ψειρού θα έχουν άδικο; Οι νόμοι, είναι σαφείς, διαβάστε τους:

Ν.4210/2013

«Μετά την κατάρτιση και δημοσίευση των προσωρινών πινάκων κατάταξης των υποψηφίων και πριν τον αυτεπάγγελτο ή κατ' ένσταση έλεγχο του Α.Σ.Ε.Π., σε

εξαιρετικές περιπτώσεις, για την κάλυψη ιδιαίτερης σημασίας επειγουσών υπηρεσιακών αναγκών των υπηρεσιών και των νομικών προσώπων του άρθρου 1 παρ. 1 του ν. 3812/2009 κατόπιν έκδοσης απόφασης κατανομής του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της παρ. 5 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 (Α΄ 40), όπως ισχύει, επιτρέπεται η πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μη ανανεούμενες, μέχρι του αριθμού των προκηρυχθεισών θέσεων, υποψηφίων κατά τη σειρά εγγραφής των στους προσωρινούς αυτούς πίνακες, με την επιφύλαξη των διατάξεων του άρθρου 11 «Περιορισμός προσλήψεων για τα έτη 2011 έως και 2013» του ν. 3833/2010, όπως τροποποιήθηκε με τη διάταξη της παρ. 1 της υποπαραγράφου Ζ.5 του πρώτου άρθρου του ν. 4093/2012 και επεκτάθηκε η ισχύς έως το έτος 2016....».

Αγαπητοί φίλοι μετά από όλα αυτά η ψυχιατρική επιστήμη σηκώνει ψηλά.. τα χέρια!!! Η θεραπεία τους ανάγεται σε άλλη επιστημονική σφαίρα. Μαξίμου ακούς! Δ. Σταμάτη, Σ. Κεδίκογλου Γ. Μουρούτη, Γ. Στουρνάρα, Βαγγέλη, Αντώνη, Άντε γεια! Και καλό «Βόλι»!!!!!!!!!!!!!
Keywords
Τυχαία Θέματα