Τα "εξωδικα" του προκοπακη

13:52 29/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Του Κ.Ο.
Αγαπητό Fimotro,
ΑπΕΡΤοποίηση, λοιπόν, στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής , όπως το 1975 είχαμε την αποΧΟΥΝΤΟποίηση. Η διαφορά μετά από 39 χρόνια είναι, ότι τότε τα σύμβολα έπεσαν μαζί...
με τους ανθρώπους, ενώ εδώ ο νέος CEO της ΝΕΡΙΤ ανακυκλώνει τους πολιτικά διορισμένους από το 2001-2002!!!!
Τι είναι όμως αυτό που προκαλεί εκνευρισμό στην ΤΡΟΙΚΑ (Προκοπάκης, Σουλτανιά, Θωμόπουλος) της λειτουργίας του Ραδιομεγάρου; Το μη νόμιμο των διαδικασιών.
Είναι
πλέον γνωστό σε όλους ότι καμία πράξη από αυτές που έχει υλοποιήσει ο CEO δε βρίσκεται εντός νομικού και θεσμικού πλαισίου ούτε έχει την πλειοψηφία του ΔΣ ούτε φυσικά την επικύρωση του Εποπτικού.
Δεν είναι λοιπόν τυχαίο το εξώδικο για τις ανομίες του διαγωνισμού των δημοσιογράφων και καλλιτεχνών από τους δημοσιογράφους του ραδιοφώνου και του Internet, τους «αλήτες», δηλαδή, κατά τις κραυγές Προκοπάκη τις προάλλες στο Ραδιομέγαρο.
Και πως νάναι τυχαίο, αφού η «φόρμα αξιολόγησης» ευνοεί τους «κολλητούς» της τρόϊκας και μόνο, η επιτροπή αξιολόγησης ακόμα ανακοινώνεται, τους αξιολογητές που θα κρίνουν τις καλλιτεχνικές ειδικότητες και τους δημοσιογράφους τους στελεχώνουν, σχεδόν αποκλειστικά άτομα της ICAP με μηδενική εμπειρία στα αντικείμενα, η περιγραφή των αρμοδιοτήτων και των παραδοτέων της ICAP δεν έχουν βγει στη διαύγεια αλλά .... «κτίζονται», οι περιγραφές των προκηρύξεων δεν έχουν εφαρμοστεί και πάει λέγοντας.
Μ’ αυτά και μ’ εκείνα ο κ. Προκοπάκης θα μπει στο βιβλίο Γκίνες ως ο πρώτος CEO που δέχεται εξώδικα πριν ο οργανισμός του οποίο προϊσταται τεθεί σε λειτουργία!!!
Φοβούμαι, όμως, πως μετά το εξώδικο θα ακολουθήσουν και μηνύσεις για τα…γαλλικά τα οποία εκστομίζει κραυγάζοντας στους διαδρόμους ο ......CEO.
Υ.Γ. (ΕΙΔΗΣΗ): Αλήθεια γιατί στην προκήρυξη για πρόσληψη εργαζομένων στα Μουσικά Σύνολα μοριοδοτείται η προηγούμενη εμπειρία στην ΕΡΤ; Γιατί η «τρόϊκα» (Προκοπάκης, Θωμόπουλος, Σουλτανιά) έδωσαν μάχη να μη συμπεριληφθεί κάτι ανάλογο στην προκήρυξη για τους δημοσιογράφους και τις καλλιτεχνικές ειδικότητες;
Elementary dear Watson! Σ’ αυτές τις ειδικότητες ήθελαν την αποEPTοποίηση!
Keywords
Τυχαία Θέματα