Επιθεση αδωνι στον δημαρχο ελληνικου...

13:21 29/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί από το μεσημέρι της Κυριακής την τραγωδία με τον θάνατο του 13χρονου αγοριού στο λούνα πάρκ του Ελληνικού...
Το λούνα παρκ, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, λειτουργούσε χωρίς άδεια από το Νοέμβριο του 2012.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι υπηρεσίες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης είχαν παραχωρήσει το παρκάκι στην εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ», αλλά δεν είχαν δώσει
άδεια για να λειτουργεί λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο!

Βαριές οι ευθύνες της εταιρείας, που δεν είχε ζητήσει άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας λουνα παρκ, όμως όχι λιγότερες από όσες ίσως βαρύνουν το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης που θα έπρεπε να έχει εντοπίσει την παράνομη λειτουργία της εγκατάστασης. Μέχρι στιγμής ο δήμαρχος του Ελληνικού, Χρήστος Κορτζίδης, είναι... εξαφανισμένος καθώς δεν έχει παρέμβει προκειμένου να δώσει μία απάντηση στα όσα τραγικά συνέβησαν την Κυριακή.

Επίθεση Άδωνι

Την ίδια ώρα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω ανάρτησής του στο Twitter εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον δήμαρχο Κορτζίδη κατηγορώντας τον ότι κρύβεται: «Ο Δήμαρχος Κορτζίδης κατηγορεί τους πάντες για τα πάντα. Λάβρος κατά κάθετί ιδιωτικού και "ευαίσθητος" από προχθές απλά κρύβεται... ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο Άδωνις συνεχίζοντας:
«Ο Δήμος δεν έκανε την δουλειά του και ο Δήμαρχος κρύβεται για να αποφύγει τις ευθύνες του».
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα