Αδελφο κομμα αναζητa στην ελλλαδα η κοντσιτα!

11:22 16/5/2014 - Πηγή: Fimotro
ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ
Του Κάπα Σαρδάμ
Σε αναζήτηση αδελφού κόμματος στην Ελλάδα είναι η νικήτρια του διαγωνισμού του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της Εurovision. Η 25χρονη γενειοφόρος τραβεστί περσόνα της...
Αυστρίας Κοντσίτα, ακτιβίστρια ελευθερίας, σε αποκλειστική συνέντευξη προς το «Ξεκάρφωμα», εκμυστηρεύεται τη δυσκολία που έχει να επιλέξει τον αντίστοιχο αμφι-φορέα στη χώρα μας…
– Ποιο θα αναγνωρίσετε ως αδελφό κόμμα σας στην Ελλάδα;
– Ακόμη και εγώ που είμαι μπερδεμένη, έχω μπερδευτεί με τους κομματικούς σχηματισμούς
στη χώρα σας. Γι’ αυτό και έχω αναθέσει σε μια μεικτή επιτροπή να εξετάσει τους προσανατολισμούς τους. Πάντως, από μια πρώτη ενημέρωση που είχα, έμεινα άφωνη και άφωνος… Διότι μαθαίνω ότι το κόμμα της ΝΔ, μέχρι την Κυριακή των εκλογών της 17ης Ιουνίου του 2012, ως άγριος ταύρος είχε έντονη οργασμική επιθετικότητα κατά του μνημονίου, απωθώντας τα εκ γενετής κυτταρικά του χαρακτηριστικά, που είναι σαφώς μνημονιακά, αλλά ξημερώνοντας η Δευτέρα άλλαξε φύλο και φτερά. Μιλάμε για μια εκπληκτική ιδεολογική παρενδυσία!
– Με το ΠΑΣΟΚ θα τα βρείτε;
– Το θέμα είναι αν τα βρίσκει το ΠΑΣΟΚ με τον εαυτό του! Διότι μου λένε ότι το κόμμα αυτό είναι πιο κοντά στην αμφιθυμική μου υπόσταση, αφού, μόλις γεννήθηκε, διατράνωσε με διαφυλική υπερηφάνεια ότι είναι του Τρίτου Δρόμου. Ωστόσο, οι ορμόνες της εξουσίας, σε συνδυασμό με τις ομοερωτικές εμπειρίες της διαπλοκής, το έριξαν σε μια κατάσταση μειωμένης αυτοεκτίμησης, ώστε να παραδίδεται σε διαφορετικούς επιβήτορες με δισυπόστατες αποκλίσεις.
– Φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σας ικανοποιήσει…
– Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει το πλέον ακομπλεξάριστο κομματικό σώμα. Δεν κρύβει τον πολυερωτισμό του, μάχεται την ομοφοβία, έχει ανοιχτό διάλογο με την ομοσεξουαλική κοινότητα, τάσσεται υπέρ της ελεύθερης συμβίωσης μεταξύ δύο-τριών ατόμων, αλλά κατατρύχεται από το δίλημμα της τελικής επιλογής φύλου!
– Υποθέτω ότι και η ΔΗΜΑΡ θα σας έχει απασχολήσει ως κλινική περίπτωση…
– Η ΔΗΜΑΡ υποφέρει από διπολική διαταραχή με την έννοια ότι έχει ενοχικό σύνδρομο από τις ερωτικές περιπτύξεις της με τη Δεξιά φιληδονία της συγκυβέρνησης… Παράλληλα βιώνει τρομώδες σύνδρομο μήπως και κατηγορηθεί για Κεντροαριστερή αρσενοκοιτία με το ομόφυλο ΠΑΣΟΚ.
– Στο Ποτάμι εισέρχεσθε ;
– Το κομματικό αυτό μόρφωμα έχει εκδηλώσει ανυπόκριτα τα ερμαφρόδιτα στοιχεία με την κλοπή-συνεύρεση και από το θηλυκό της Αριστεράς και από το φαλλοκρατικό σώμα του Φιλελευθερισμού.
ΚΚΕ, ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή;
– Εκεί μιλάμε για μπρουτάλ και στρέιτ κομματικά σώματα, οπότε…
– Για την Ευρωπαϊκή Ένωση τι γνώμη έχετε;
– Συγγνώμη, αλλά δεν σχολιάζω ποτέ συναδέλφισσα… Ειδικά παραμονή εκλογών, μέρα που πάει να εκλέξει φύλο!

(Από τη χιουμοριστική σελίδα «Ξεκάρφωμα»
στην εφημερίδα «Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου»
που εκτάκτως λόγω εκλογών κυκλοφορεί
σήμερα Παρασκευή 16-5- 2014).
Keywords
Τυχαία Θέματα