To ζουμι...

14:00 14/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Άγγελος Γ. Παπαδημητρίου
(Δικηγόρος Αθηνών)
Αγαπητό Fimotro,
Με τον κύριο Λαφαζάνη, όπως άλλωστε με το σύνολον του συνονθυλεύματος ΣΥΡΙΖΑ, με χωρίζει άβυσσος! Όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι, ο άνθρωπος αυτός έχει μία συγκεκριμένη...
θέση, σε ό,τι αφορά στα των Μνημονίων, από την οποία δεν έχει κουνήσει ρούπι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους γύρω του. Θυμίζω ότι ο κύριος Τσίπρας
ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία ως αρχηγός της αντιπολιτεύσεως με την περιώνυμο ρήση «ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ» για να «λειάνει τις γωνίες» προιόντως του πανδαμάτωρος χρόνου και αφού εμφιλοχώρησαν και κανα δυο ταξιδάκια στις ΗΠΑ, καταλήγοντας επισήμως προχθές στο « ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η Κ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ»!!!

Αντίθετα, ο κύριος Λαφαζάνης ήτο ανέκαθεν «εραστής» της δραχμής και για άλλη μία φορά μας το υπενθύμισε χθες, έχοντας μάλιστα δίπλα του και τον Πρόεδρό του. Του είπε δηλαδή του Αλέξη, στην καθομιλουμένη, το εξής: «φίλε μου, ας υποθέσουμε ότι διαπραγματεύεσαι εσύ, όμως το αποτέλεσμα είναι αρνητικόν, κοινώς η Μερκελ σου πετάει ένα μεγαλειώδες ΟΧΙ. Τι θα κάνεις μετά;; Είσαι έτοιμος να της πεις, εγώ φεύγω από το ευρώ;; Ή απλώς θα σκάσεις και θα κολυμπήσεις;;»

Δεν σας κρύβω ότι, με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένω κι εγώ ν ακούσω την απάντηση!!

Διότι ακριβώς εκεί είναι και το «ζουμί» της όλης υποθέσεως. Ένα «ζουμί», το οποίον αποφεύγει επιμελώς να καταπιεί ο κύριος Τσίπρας μήνες τώρα κι απ το πολύ ανακάτεμα το χει μεταμορφώσει σε «σούπα»!

Με εκτίμηση
Keywords
Τυχαία Θέματα