Με εντολη καψη η αποκαθηλωση της ερτ πριν δραπετευσει!

14:00 14/4/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
«Ποιοι Κυβερνούν; Οι ευρύπρωκτοι»
Αριστοφάνης (445-386 π.χ.)
Παντελής Καψής: «Θα παραιτηθώ τον Μάρτιο
όταν εκπέμψει η ΝΕΡΙΤ» 20-1-2013
Ευρύπρωκτοι: Μια λέξη του...
Αριστοφάνη, απεικονίζει τη σημερινή εκτελεστική «εξουσία» που έγραψε 2400 χρόνια πριν. Αν ζούσε σήμερα τι θα μπορούσε να γράψει; Χθες, σε μια σκληρή ανάρτηση για την αποκαθήλωση του σήματος της ΕΡΤ, μιλούσα για ενέργεια μπράβων ..της νύχτας, με οδηγίες της «ηγεσίας» της ΝΕΡΙΤ και εντολές του διορισμένου Καψή με κυβερνητική... Απόφαση!!!

Κυριακή
των Βαΐων, μια μεγάλη μέρα της ορθοδοξίας, και οι «άθλιοι» δεν την σεβάστηκαν! Φέρθηκαν σαν «γουρούνια». Αλλά τα γουρούνια, όλα την ίδια μούρη έχουν και μέσα στη λάσπη μεγαλώνουν. Όσες πλαστικές και να κάνουν δεν αλλάζουν(.). Ρε κοπρόσκυλα(!) η επιγραφή και το ρολόι της ΕΡΤ σας πείραξε; Τέτοιο μίσος...Μάθετε πρώτα τι σημαίνει τηλεόραση και διοίκηση, φτιάξτε και μια επιγραφή ΝΕΡΙΤ του «κ....» και βάλτε την. Αλλά σαν ευρύπρωκτοι σας αρέσει το «γυμνό...»

Σήμερα το πρωί, όσοι περνούσαν την είσοδο του ραδιομεγάρου, δεν πίστευαν τα μάτια τους τα όσα έβλεπαν. Βουβά πρόσωπα σκυμμένα κεφάλια και ένας βαθύς αναστεναγμός, στρέφοντας τα μάτια τους στην εξαφανισμένη επιγραφή της ΕΡΤ. Κάποιοι μάλιστα ψιθύρισαν. Πως τόκαναν; Μπορείς να αλλάξεις το όνομα του Παρθενώνα; Του BBC;
Ο φίλος μου, ο Γιώργος Φουρναράκης. Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, πορευτήκαμε μαζί για δεκαετίες, έγραψε μεταξύ άλλων:

«Θλίψη, θυμός, οργή. Συναισθήματα που βιώνει όποιος περνά από την Αγία Παρασκευή και αντικρίζει το σημείο αναφοράς της πόλης, το Ραδιομέγαρο, δίχως τηνεπιγραφή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, που «κατέβασαν» το πρωί της Κυριακής συνεργεία κατ' εντολή των φερέφωνων της δικομματικής μνημονιακής κυβέρνησης.

Η αποκαθήλωση της επιγραφής συνοδεύτηκε και από το σταμάτημα του ρολογιού στην είσοδο των εγκαταστάσεων της ΕΡΤ. Λες και οι εμπνευστές της επιχείρησης του«ΜΑΥΡΟΥ» ήθελαν να σταματήσουν το χρόνο.Για να διαγράψουν, φαίνεται, το έγκλημά τους...»

Και όμως φίλοι. Ο Καψής φεύγοντας, προσπαθώντας να μας πείσει ότι έκανε έργο, αφήνει πίσω του στάχτη και αποκαΐδια. Ο γουρλομάτης Προκοπάκης, μαζί με τους συνωμότες του και μίσος εκτελεστή, με εντολή του-επιβλέποντας ο ίδιος- γκρεμίζει ότι έμεινε, να θυμίζει την ιστορία μιας χώρας. Η ώρα της ανάστασης πλησιάζει, μην τους χλευάσετε: «Πάτερ άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι»!(Μεγάλη εβδομάδα είναι, η σταύρωση φέρνει την ανάσταση!).

Με συνοδεία ανδρών της αστυνομίας, χθες τα ξημερώματα και την επίβλεψη άθλιων υποκειμένων, που πιστεύουν ότι ασκούν διοίκηση, προχώρησαν στο κοινωνικό, αποτρόπαιο και «ειδεχθές» έγκλημα. Να κατεβάσουν την επιγραφή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Λόγια, δεν υπάρχουν, παρά μόνο πόνος και θλίψη για τα «σκουλίκια» που τόλμησαν και «έσβησαν»...έστω και προσωρινά μια ιστορία. Μετά από 10 μήνες ψέματα, και το «μαύρο», το μόνο που τους αξίζει είναι χλεύη και λοιδορία, μαζί με την επιγραφή της «Νέας Επαναστατικής «Ρεμούλας» Ιδιωτικού Τιμολογίου»!!! ΝΕΡΙΤ...που θα φωτίζει το ματωμένο... Ραδιομέγαρο «προσωρινά»!

Όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη συνομωσία για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ότι κοσμητικό επίθετο και «Γαλλικό» τους αποδώσεις είναι λίγο. Το λέει ο Αριστοφάνης με μια λέξη: «ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΟΙ». Όσο για την ηγεσία της ΝΕΡΙΤ και τα στελέχη που επέλεξαν να διοικήσουν, δεν αξίζουν ούτε να αναφέρεις τα ονοματά τους. Όπως έγραψα, είναι «κόττες» προς βρώση, αλλά ούτε αυτό αξίζουν γιατί είναι μολυσμένες από τον ιού της γρίπης των πτηνών H5N1 και είναι επικίνδυνες!!!

Για την Ιστορία μόνο να αναφέρουμε τα ονόματα, όλων εκείνων που συνέβαλλαν στο «κλείσιμο και την αποκαθήλωση» της ΕΡΤ. Πιστεύω ότι θα τους απονείμετε τα βραβεία ηλιθιότητας και βλακείας που τους αξίζουν μέσα από τις κάλπες:

Συγκυβέρνηση: Σαμαρά-Βενιζέλου, Γιάννης Στουρνάρας, Δημήτρης Σταμάτης, Σίμος Κεδίκογλου, Παντελής Καψής, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Τάκης Μπαλτάκος, Γιώργος Προβόπουλος, Μενέλαος Δασκαλάκης, Γιώργος Μουρούτης και οι 155 βουλευτές της συγκυβέρνησης που δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, όταν ψήφιζαν το Ν4173/2913

Επίσης να θυμάστε: Γκίκας Μάναλης, Αφροδίτη Γούγα, Βίκυ Σουλτανιά.
Όλους αυτούς ξέρετε τι θα κάνετε όταν βρεθούν στο δρόμο σας και τους αναγνωρίσετε(...).

Διοίκηση ΝΕΡΙΤ Α.Ε.
Εποπτικό Συμβούλιο
Θεόδωρος Φορτσάκης, Πρόεδρος Ε.Σ., Καθηγητής Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ
Άννα Δαμιανίδου, δημοσιογράφος
Ανδρέας Ζούλας, δημοσιογράφος
Τατιάνα Καραπαναγιώτη, τηλεοπτική παραγωγός(ΔΟΛ-πρώην υπουργός)
Λουκάς Καρυτινός, διευθυντής ορχήστρας
Σίμος Σιμόπουλος , Πρύτανης ΕΜΠ(έχει παραιτηθεί, ένα μεγάλο μπράβο!)
Χρήστος Χωμενίδης, συγγραφέας

Διοικητικό Συμβούλιο
Γεώργιος Προκοπάκης, Πρόεδρος Δ.Σ., δρ Χημ. Μηχανικός - σύμβουλος επιχειρήσεων(όχι καθηγητής ΕΜΠ!!!!!)
Αικατερίνη Ευαγγελάκου, σκηνοθέτις(ΙΕΚ-Χατζίκου)
Θεόδωρος Καρούνος, προγραμματιστής Η/Υ - αναλυτής
Νικόλαος Ξανθούλης, συνθέτης - Καθηγητής ΕΑΠ.
Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Νομικής ΕΚΠΑ Οι 5, επελέγησαν μεταξύ των 130 υποψηφίων!!!!!!!

Γενικοί Διευθυντές(επιλογή Προκοπάκη-Καψή):
-Χρήστος Κουπελίδη: Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (Διαχείρισης)
-Βασίλειος Θωμόπουλος: Γενικός Διευθυντής Περιεχομένου,
-Αρίστων Κοντιζάς: Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας(στον διαγωνισμό ΑΣΕΠ στις 123 προσλήψεις ΤΕΙ, με σειρά κατάταξης είναι 83ος να τον χαίρεστε!!! Έτσι θα πάει μπροστά το μόρφωμα)
-Τραϊανός Χατζηδημητρίου: Γενικός Διευθυντής Περιφερειακού και Τοπικού Περιεχομένου (Θεσσαλονίκη).

Δημοσιεύματα στον τύπο και διαδίκτυο 4-10-2013

«Προκοπάκης: σχετικός με μάνατζμεντ, άσχετος με ΜΜΕ
Ευαγγελάκου: άσχετη με μάνατζμεντ, σχετική με ΜΜΕ
Ξανθούλης: άσχετος με μάνατζμεντ, άσχετος με ΜΜΕ
Πολυζωγόπουλος: άσχετος με μάνατζμεντ, άσχετος με ΜΜΕ (πλην όμως νομικός)
Καρούνος: άσχετος με μάνατζμεντ, άσχετος με ΜΜΕ
Καλά τα πήγαμε. Ο Καψής είναι χειρότερος από το χειρότερο ΠΑΣΟΚ και τη χειρότερη ΝΔ! Οι δε διορισθέντες στο Εποπτικό είναι εξ ίσου άσχετοι με το αντικείμενο όπως και τα μέλη του ΔΣ που διόρισαν, είναι και θλιβεροί που δέχθηκαν να κάνουν ό,τι τους είπε ο Καψής».

Στις 31-1-2014 Γράφαμε:
«Κύριε Καψή, εάν έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, παραιτηθείτε άμεσα, και μαζί σας και τα δυο συμβούλια που ορίσατε, να αναδιοργανώσουν το νέο... φορέα(!). Αν πιστεύετε ότι με αυτές τις επιτροπές, θα...
δώσετε αίγλη και λάμψη στο «μόρφωμα» που κατασκευάσατε, μάλλον και εσείς και οι συνεργάτες σας ανήκουν στην σφαίρα της «ψυχιατρικής» μελέτης.

Λυπάμαι πραγματικά, που μέσα στα συμβούλια υπάρχουν και πανεπιστημιακά πρόσωπα, που θα έπρεπε, το μυαλό τους να λειτουργεί με καθαρό οξυγόνο!

Κύριε Προκοπάκη, κύριε Φορτάκη, και κύριε Καψή, αν αγαπάτε πραγματικά την τηλεόραση και θέλετε την αναβαθμισή της, μία και μοναδική προσφορά μπορείτε να κάνετε με αξιοπρέπεια. Να παραιτηθείτε!!!

Οι επιτροπές που διορίσατε με νοσοκόμες και πρόσωπα από την αμαρτωλή και βρώμικη ΕΡΤ, σας αγγίζουν; Αξιολόγηση, κοστολόγιο, πρόγραμμα, ελέγξατε, τα ονόματα που δώσατε χθες στη δημοσιότητα; ρωτήσατε για το παρελθόν τους, τις δυνατότητες , γνώσεις, σπουδές, επαγγελματική πορεία και πως πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια; Τι διασυνδέσεις, έχουν με τα πλοκάμια της παραγωγής, που αν και στη σύνταξη συνεχίζουν το ίδιο έργο;»

Τώρα αν δικαιωθήκαμε 10 μήνες μετά, νομίζω ότι είναι ηλίου φαεινότερο, με τους αρουραίους και τα λαμόγια, που η μαφία έστειλε στο ραδιομέγαρο πιστεύοντας, ότι με την αποκαθήλωση του σήματος έκλεισαν το κεφάλαιο ΕΡΤ! Λάθος.. τώρα ανοίγει!
Keywords
ΕΡΤ, γιάννης στουρνάρας, σημαίνει, θλίψη, τηλεοραση, ανάσταση, στουρναρας, ΕΑΠ, εκπα, ΑΣΕΠ, τει, θεσσαλονικη, μμε, ΠΑΣΟΚ, προσφορες, αλλαγη ωρας, βενιζελος, σαμαρας, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, βικυ σταματη, αλλαγη ωρας 2013, αξιολογηση, ξανθουλης, γιάννης στουρνάρας, βουλευτες, τι σημαινει, χωμενιδης, θλίψη, αφροδιτη, εκπα, ηγεσια, ιχνος, μμε, ονοματα, προγραμμα, σημερινη, σφαιρα, τηλεοραση, ψεματα, ωρα, αγια παρασκευη, αιγλη, αξιζει, αξιοπρεπεια, αριστοφανης, τει, βικυ, δασκαλακης, διοικηση, διαδικτυο, ειπε, εβδομαδα, ενεργεια, επρεπε, επιθετο, ιδια, ιδιο, θυμιζει, θυμος, θωμοπουλος, καψης, κεφαλαιο, κυριε, λαθος, λαμψη, λογια, ματια, μαφια, μηνες, μηχανικος, μισος, μπορεις, μπορειτε, μυαλο, ξερετε, ξημερωματα, ονομα, προσληψεις, πρυτανης, πρωι, ρολοι, συνταξη, σειρα, φευγοντας, χρηστος, δημητρης, φιλοι, γκικας, γνωσεις, γουρουνια, μεινει, μπροστα, οργη, σημαίνει
Τυχαία Θέματα