Oyte υποψηφιος βουλευτης θα ειναι ο πανουσης, ουτε υπηρεσιακος υπουργος

09:06 25/8/2015 - Πηγή: Fimotro
ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ...
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πολιτικό μέλλον του Γιάννη Πανούση δημοσιεύει σήμερα ο "Βηματοδότης". Αντιγράφουμε ολόκληρο το σχόλιο...
"Δύο πράγματα αποκλείει κατηγορηματικά ο Ι. Πανούσης. Να είναι υποψήφιος βουλευτής και να παραμείνει υπηρεσιακός υπουργός Προστασίας του Πολίτη: «Δεν θέλω, δεν μου αρέσει να είμαι υποψήφιος, ούτε στις προηγούμενες ήμουν» λέει και άρχισε ήδη τα μπάνια του. Λέει όμως ότι παρά το γεγονός ότι του πρότειναν να παραμείνει και ως υπηρεσιακός υπουργός αρνήθηκε επικαλούμενος το Σύνταγμα:
«Εδώ αλλάζει ολόκληρη κυβέρνηση, παραιτείται ο Πρωθυπουργός, οι υπουργοί θα παραμείνουν; Το απαγορεύει το Σύνταγμα». Ενα άλλο ζεύγος υπουργών, οι Θ. Δρίτσας και Τασία Χριστοδουλοπούλου, είναι με το ένα πόδι έξω στο να μην είναι ούτε και αυτοί υποψήφιοι: «Εχω βγει πρώτος σε σταυρούς στην Α' Πειραιά, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω. Εχω κάποιους προβληματισμούς να είμαι και πάλι υποψήφιος» μου είπε ο κ. Δρίτσας. Και όταν ρωτήθηκε τι είδους προβληματισμοί είναι αυτοί ιδού τι απάντησε: «Τώρα πια θα πρέπει να υλοποιήσουμε τα σκληρά μέτρα που ψηφίσαμε». Οσο για τη σύζυγό του, αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, λέει ότι ήταν μεν στο Επικρατείας (αλλά δεν εξελέγη, άρα ήταν εξωκοινοβουλευτικός υπουργός), αλλά ούτε αυτή πήρε οριστικές αποφάσεις. Περιμένει και τις αποφάσεις των οργάνων".
Keywords
Τυχαία Θέματα