Oi neeς δυναμεις του πασοκ στην πρωτη γραμμη

12:45 21/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Με όπλο την ισχυρή παρουσία των σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τον αέρα της νέας πολιτικής γενιάς ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης και η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή λαμβάνουν...
πρωτοβουλίες με διττό στόχο: αφενός την ανασύνταξη των δυνάμεων του ευρύτερου σοσιαλδημοκρατικού χώρου στην Ελλάδα αφετέρου την εγγύηση της ευρωπαϊκής
πορείας της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προσκαλέσει στην Ελλάδα τον προέδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών, Tζιάνι Πιτέλα, που θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Ledra Marriot Hotel την Παρασκευή 22/5 στις 17.30. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν νέοι ευρωβουλευτές από όλη την Ευρώπη, νέοι πολιτικοί αλλά και νέοι Έλληνες που θα παραβρεθούν, με τους μεγαλύτερους που έχουν κληθεί να είναι σε ρόλο ακροατή.

Η σημειολογία της εκδήλωσης προφανής. στο πρώτο πολιτικό γεγονός που πλέον οι νέοι μιλάνε και οι μεγαλύτεροι κλήθηκαν για να ακούσουν τα πρβλήματα τους, τις προτάσεις και τις ιδέες τους.

Όπως προφανής είναι και η ανάγκη αυτές οι νέες δυνάμεις να αναλάβουν πλέον τον πρώτο ρόλο στον πολιτικό τους χώρο, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα ενόψει του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι ξεκάθαρο εξάλλου πως ο κόσμος δεν θέλει παλιά και φθαρμένα υλικά.

Η κίνηση των Καιλή- Ανδρουλάκη, θέλει να σηματοδοτήσει, το ενδιαφέρον των σοσιαλδημοκρατών για τον χώρο αυτό στην Ελλάδα, καθώς ο Πιτέλα ξεκινάει από την Ελλάδα το πρώτο συνέδριο νέων ευρωβουλευτών και πολιτικών της ομάδας προοδευτικής συμμαχίας σοσιαλιστών και δημοκρατών που μέχρι προσφάτως ηγείτο ο γερμανός Μάρτιν Σουλτς.
Keywords
Τυχαία Θέματα