Κωμωδια η τραγωδια η επαναλειτουργια της ερτ; (βιντεο)

12:40 21/5/2015 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Άνέκδοτο πλέον έχει καταντήσει το άνοιγμα της ΕΡΤ. Θυμίζει τον τσοπάνη με τα πρόβατα και το Λύκο. Κάποια στιγμή οι Νερίτες που βρίσκονται μέσα στο Ραδιομέγαρο, θα...
απηυδήσουν και θα πετάξουν το λογότυπο της ΕΡΤ στον αέρα και Ω! του θαύματος ο φορέας μετά από 2 περίπου χρόνια στην εντατική, εμφανίζεται ξανά στις μικρές μας οθόνες.

Εκεί στο Μαξίμου, κάποιοι είναι για ψυχίατρο και ψυχοθεραπεία. Εκθέτουν συνεχώς τον πρωθυπουργό μέσα
από το θεσμικός τους ρόλο, αγνοώντας τις συνέπειες και το πολιτικό κόστος που του φορτώνουν. Λέτε μέσα στο Μαξίμου να γεννήθηκε ένας νέος «Ρουσσόπουλος;».

Αλέξη μήπως πρέπει, αφού επισκέφθηκες το Άγιον Όρος να φωνάξεις κάποιον Ηγούμενο η τον αρχιεπίσκοπο να κάνει ένα ευχέλαιο και να διώξει τα «ξόρκια» που σε κατατρέχουν, με ψάλτη το Νίκο Παππά;

Κύριε πρωθυπουργέ, στο θέμα της ΕΡΤ και τον διορισμό Ταγματάρχη, υπάρχει μια καθολική αντίδραση, από όλα τα κομματικά και πολιτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές. Από την αντιπολίτευση και κυρίως από όλους του εργαζόμενους της ΕΡΤ που λένε ότι στέλνετε στον φορέα ένα «λερωμένο» πρόσωπο με παρελθόν. Γιατί αυτή η εμμονή του Νίκου Παππά; Κρύβει κάποιο μυστικό αυτός ο διορισμός;

Σας εκθέτει ανεπανόρθωτα ο κος Παππάς με την προσκλησή τους στο «γραφείο» σας πριν καν γνωμοδοτήσει η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας, χωρίς να έχει γίνει καμιά προεργασία και συνεννόηση, με τους εργαζόμενους. Σας πείθει ότι Δευτέρα 25-5 η ΕΡΤ ανοίγει και εγκαθίσταται στο Ραδιομέγαρο το νέο ΔΣ. Εσείς πιστεύετε τον στενό σας συνεργάτη και το δηλώνετε δημόσια.

Τελικά, ούτε η επιτροπή θεσμών και διαφάνειας συνεδριάζει, ούτε τη Δευτέρα ανοίγει η ΕΡΤ. Τέτοια προχειρότητα σε μείζονα κοινωνικά θέματα, σας εκθέτουν ανεπανόρθωτα από τέτοιες Μ@κ@κίες στενών συνεργατών σας. Φαίνεται ότι γύρω σας δεν υπάρχουν μόνο «Βρούτοι και Κωφάλαλοι» όπως έχω γράψει. Υπάρχουν και ηλίθιοι!!!

Για να ξυπνήσουν όλοι αυτοί από το βαθύ λήθαργο, τους αφιερώνω τον Στέλιο Καζαντζίδη, με τη βαριά ατσάλινη μοναδική φωνή του «στις Φάμπρικες της Γερμανίας» που μας γυρίζει στη δεκαετία του ΄60, αφού εκεί επιστρέφουμε, μέσα από τη μετανάστευση και την ανεργία!
Keywords
Τυχαία Θέματα