Nea λουκετα απο το σδοε και την ελας

10:28 7/8/2013 - Πηγή: Fimotro

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έφοδοι του ΣΔΟΕ και της Ελληνικής Αστυνομίας σε τουριστικές περιοχές με στόχο την περιστολή της φοροδιαφυγής η οποία «ανθεί» κατά τους θερινούς μήνες. Χθες άνδρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης...
Δυτικής Ελλάδος του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι ατομική επιχείρηση στην Κυλλήνη Ηλείας δεν εξέδωσε φορολογικά στοιχεία σε 36 περιπτώσεις.
Η επιχείρηση «σφραγίστηκε» για 48 ώρες και όπως λένε στο ΣΔΟΕ
τα «λουκέτα» θα είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
Με αμείωτη ένταση
Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Σώματος «οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και εξάντληση όλων των δυνατοτήτων που διατίθενται, προκειμένου να αυξηθεί η εθελοντική συμμόρφωση και να παταχθεί η παρανομία». Εξάλλου στο επίκεντρο της «μάχης» κατά της φοροδιαφυγής συνεχίζει να βρίσκεται η χερσόνησος της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική, έπειτα από τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου με τη λειτουργία του νυχτερινού κέντρου Fix Summer Live παρά τη σφράγισή του από το ΣΔΟΕ. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, αστυνομικές δυνάμεις από τους νομούς Χαλκιδικής, Θεσσαλονίκης και Κιλκίς εξαπέλυσαν χθες τα ξημερώματα μπαράζ ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και βεβαίωσαν σωρεία παραβάσεων, ενώ συνέλαβαν συνολικά 4 άτομα για διάφορα αδικήματα.
Τρία άτομα συνελήφθησαν για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, δύο για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια, ένα για μη έκδοση αποδείξεων, 4 άτομα για ναρκωτικά, ένα για οπλοκατοχή και άλλα τρία για διατάραξη κοινής ησυχίας, καταδικαστικές αποφάσεις και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.
Τα μεικτά κλιμάκια, που συγκροτήθηκαν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. για τις τουριστικές περιοχές της χώρας, έλεγξαν συνολικά 258 άτομα και 94 οχήματα και βεβαίωσαν συνολικά 14 παραβάσεις. Οι έξι απ΄ αυτές αφορούσαν στέρηση άδειας μουσικών οργάνων, τέσσερις για στέρηση αστυνομικής άδειας εργασίας, τρεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και μία διοικητική φορολογική παράβαση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις παραβάσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες ΔΟΥ για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Keywords
Τυχαία Θέματα