Απορριπτει τις κατηγοριες το πακισταν...

08:55 7/8/2013 - Πηγή: Fimotro
Το Πακιστάν απέρριψε την Τρίτη τις κατηγορίες περί εμπλοκής του σε επίθεση σε ινδούς στρατιώτες νωρίτερα μέσα στην ημέρα ως «αβάσιμες και αθεμελίωτες», αναφέροντας ότι ...ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του με βάση την εκεχειρία του με την Ινδία.Η μουσουλμανική χώρα της κεντρικής Ασίας, μάλιστα, τονίζει ότι επιθυμεί σύντομα τη συνέχιση των ειρηνευτικών συνομιλιών με το Νέο Δελχί.
«Οι στρατιωτικές μας αρχές επιβεβαιώνουν ότι δεν υπήρξε ανταλλαγή πυρών η οποία θα μπορούσε να είχε οδηγήσει σε ανάλογο περιστατικό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το πακιστανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Βία στο Κασμίρ«Πρόκειται
για κατηγορίες αβάσιμες και αθεμελίωτες. Το Πακιστάν παραμένει προσηλωμένο σε μια εποικοδομητική, διαρκή και προσανατολισμένη σε λύση διαδικασία διαπραγματεύσεων με την Ινδία και στη σύντομη επανάληψη του διαλόγου των δύο πλευρών», καταλήγει η ανακοίνωση. Πέντε Ινδοί στρατιώτες νεκροί στο Κασμίρ Η Ινδία ισχυρίζεται ότι πέντε στρατιώτες της σκοτώθηκαν σε ενέδρα 20 ανθρώπων οι οποίοι φορούσαν στολές του στρατού του Πακιστάν. Η ινδική κυβέρνηση κάλεσε τον δεύτερο τη τάξει διπλωματικό εκπρόσωπο του Πακιστάν στο Νέο Δελχί, υποβάλλοντάς του έντονο διάβημα.
Πηγή : naftemporiki.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα