Eπιφυλακτικες οι κυπριακες αρχες για τους ισχυρισμους τσεχιλιδη για τη δολοφονια γκιολια...

20:41 13/2/2014 - Πηγή: Fimotro
... ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΤΣΕΧΙΛΙΔΗΣ ΝΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΥΠΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...
Στάση αναμονής τηρούν οι κυπριακές αρχές σε σχέση με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο ισοβίτης Τάσος Τσεχιλίδης, για τον ρόλο του συγκατάδικου του Δημήτρη Μαμαλικόπουλου στη δολοφονία...
του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και σε άλλα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου.

Ο Τσεχιλίδης παραμένει στη πτέρυγα 2Α των Κεντρικών Φυλακών στη Λευκωσία και δεν έχει καμία επαφή
με τον Μαμαλικόπουλο όπου κρατείται στη πτέρυγα 9 (υψίστης ασφαλείας) μαζί με τον Αντώνη Κίττα που είχε οργανώσει τη κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου και τον Αντρέα Κασάπη που είχε σχεδιάσει την δολοφονία του εκδότη Άντη Χατζηκωστή.

Ο Τσεχιλίδης μετά τη κατάθεση που έδωσε την περασμένη Κυριακή στους κύπριους ανακριτές και στους αξιωματικούς της αντιτρομοκρατικής της ΕΛΑΣ δεν έδωσε νέα κατάθεση αν και τον επισκέπτονται στις φυλακές αστυνομικοί που του ζητούν διευκρινίσεις για κάποιους ισχυρισμούς του.

Η Κυπριακή Αστυνομία πρόκειται να διαβιβάσει στον Γενικό Εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει για την υπόθεση ώστε να αποφασιστεί ο περαιτέρω χειρισμός του Τσεχιλίδη. Όπως ανέφεραν στο protothema.gr έγκυρες αστυνομικές πηγές «αν διαπιστωθεί ότι επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί τότε δεν αποκλείεται ο Τσεχιλίδης να τεθεί υπό προστασία και να συνεχιστεί η κράτηση του σε άλλο χώρο εκτός των φυλακών».

Ο Μαμαλικόπουλος αρνείται να μιλήσει στους ανακριτές εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα αθωωθεί στην έφεση.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα