600.000 ευρω χρεος του παο στο οακα απειλει τον δευτερο τελικο μπασκετ

11:45 6/6/2013 - Πηγή: Fimotro
Οικονομική κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΟΑΚΑ και Παναθηναϊκού -κόντρα που θέτει σε κίνδυνο τον δεύτερο τελικό της Α1, μεταξύ των “πρασίνων” και του Ολυμπιακού.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ...
του “vima.gr”, η οικονομική διαφορά των δύο πλευρών θέτει σε κίνδυνο τον δεύτερο τελικό της Α1 μπάσκετ, με το ΟΑΚΑ
να απειλεί να μην παραστεί στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερου αγώνα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά πως “... οι “πράσινοι” αρνούνται ότι οφείλουν 600.000 ευρώ όπως διατείνεται το ΟΑΚΑ και επικαλούμενοι δικούς τους ελέγχους, διεκδικούν ένα ποσό περίπου 500.000 ευρώ από το αθλητικό κέντρο”.

Ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης πληροφορίας φιλοξενήθηκε στον “Sentra 103,3” και ξεκαθάρισε πως το θέμα που προέκυψε με τον Παναθηναϊκό θα λυθεί την Πέμπτη το πρωί στις 10π.μ. και ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί κανονικά!

“Δεν θα υπάρξει πρόβλημα, έχουμε το πρωί ραντεβού με τον πρόεδρο, τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο με το επιτελείο του και θα λύσουμε το ζήτημα”, τόνισε χαρακτηριστικά, αρνούμενος πάντως να μπει σε λεπτομέρειες και να εξηγήσει με νούμερα ποιο είναι το “αγκάθι” ανάμεσα στη διοίκηση του ΟΑΚΑ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

“Υπάρχουν συμφωνηθέντα ανάμεσα στο ΟΑΚΑ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Υπάρχουν συμβόλαια και θα τα λύσουν οι οικονομικές υπηρεσίες των δύο πλευρών. Δεν μπορώ τώρα να αναλύω, αν είναι 600.000 ή 500.000. Επαναλαμβάνω ότι δεν γεννάται θέμα...”, τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα