Συνωμοτικο σχεδιο κατα του δολ εχει διασπειρει ο ψυχαρης

Κάποιοι στο χειμαζόμενο ΔΟΛ έχουν φτιάξει το δικό τους παραμύθι συνωμοσιολογίας εξακολουθώντας να πιστεύουν ότι για το χάλι του αφεντικού και της εταιρείας του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε σχέδιο ...εξόντωσης! Το σχέδιο αυτό μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε καταστρώσει με βουλευτές (εξεταστική για δάνεια), τραπεζίτες (που είναι φίλοι του Νίκου Παππά), κατασκευαστές (που αποτελούν τα νέα
τζάκια), το ασφαλιστικό (που επίτηδες ήθελε να στερήσει από τους δημοσιογράφους το ταμείο τους) και τέλος με την «δήθεν» προσπάθεια να μπει τάξη στο τηλεοπτικό τοπία. Μάλιστα στην προσπάθεια να πούνε στο ραδιόφωνο κάτι έστω κάπως επικριτικό και για το αφεντικό τους σημείωσαν: «Έχουν κάνει τραγικά λάθη κι αυτοί αν ήταν λάθη και κάποια από αυτά(!)»

Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι αυτή τη θεωρία συνωμοσίας την πιστεύουν. Πιστεύουν ότι το ΤΧΣ, οι κατασκευαστικές εταιρείες, οι βουλευτές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί ακόμα και κάποιοι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης έχουν συμφωνήσει να κλείσουν τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ. Με δυο λόγια γνωρίζουν δηλαδή από την πολύχρονη πείρα τους ότι κάπως έτσι προφανώς λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί το ελληνικό κράτος. Διότι θα είναι κάπως υπερβολικό να πιστεύουν ότι αυτό το «διεφθαρμένο» κράτος το έφτιαξε μέσα σε ένα χρόνο ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας παλιότερα τις διατύπωναν (όχι βέβαια οι εργαζόμενοι) αλλά οι εκδότες που τίναξαν στον αέρα τις επιχειρήσεις τους το 2011,το 2012, το 2013 και το 2014.
Keywords
Τυχαία Θέματα