Παππας: να δεσμευτει η νδ οτι θα προχωρησει η δημοπρατηση των αδειων

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΜΕ....ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ...

Τη δέσμευση της ΝΔ ότι θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης των ραδιοτηλεοπτικών αδειών επιζητεί ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς, ακόμα και αν η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο.

Η κατ' αρχήν αντιφατική αυτή παραίνεση του κ. Παππά δεν συνιστά τίποτε άλλο παρά την
επιδίωξη της κυβέρνησης να διασφαλίσει την πολιτική δέσμευση της ΝΔ ότι ακόμη και αν επιλέξει να καταψηφίσει το επίμαχο νομοσχέδιο στην Ολομέλεια, θα συναινέσει στον ορισμό των νέων μελών του ΕΣΡ στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, όπου απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία 4/5, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών.

Όπως είπε ο κ. Παππάς, «το ότι θα ψηφιστεί δεν αρκεί, διότι προϋποτίθεται μια ευρεία συναίνεση για την θωράκιση του νέου πλαισίου», ενώ τόνισε χαρακτηριστικά: «Θα κατεβάσω τον πήχη των προσδοκιών και αν η ΝΔ δεν επιθυμεί να ψηφίσει το νομοσχέδιο, τουλάχιστον να δηλώσει ρητά ότι είναι υπέρ του να διεξαχθεί η δημοπρασία (για την αδειοδότηση)», κάτι που είναι αρμοδιότητα ΕΣΡ.
Keywords
Τυχαία Θέματα