Νεα επιχειρηση λογοκρισιας του athens indymedia απο την κυβερνηση...και πως το κρατικο παρακρατος το χρησιμοποιει

Νέα επιχείρηση απολυτής φίμωσης και λογοκρισίας του Athens Indymedia είναι σε εξέλιξη την τελευταία εβδομάδα.
Πιο συγκεκριμένα οιακροδεξιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης (Μπουμπούκος) και Θάνος Πλεύρης (γιος του γνωστού Πλεύρη) πρωην βουλευτες
του ΛΑΟΣ και γνωστοι νημονιακοι κωλοτουμπες,κατέθεσαν την Πέμπτη 23 Αυγούστου,μήνυση ενάντια στο Athens Indymedia και στους διαχειριστές του,με αφορμή την καφρίλα που γράφτηκε ως υστερόγραφο,στο τέλος προκήρυξης,της ομάδας αντιεξουσιαστών “Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο,Μονάδα: ¨Φωτιά στα κάτεργα",που αναφέρονταν στο περιστατικό της δολοφονίας του οδηγού ταξί στη Πάρο,κατά τη διάρκεια ληστείας σε υποκατάστημα της Alpha Bank,το οποίο ανέφερε "Υ.Γ. Και ίσως από τα ελάχιστα ευχάριστα γεγονότα αυτού του καλοκαιριού η θέα του ψόφιου βλάκα στην Πάρο. Η βλακεία του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που θυσίασε την ζωή του για μερικά χιλιάρικα που μόλις είχαν ληστευτεί από μια ΤΡΑΠΕΖΑ! Αυτό είναι το μέλλον που περιμένει τους ρουφιάνους-πολίτες που φοράνε με βιασύνη την στολή του μπάτσου και παριστάνουν τον ήρωα. ".
Το παραπάνω στάθηκε η αφορμή για να στοχοποιηθεί για ακόμη μια φορά η γνωστή σελίδα αντιπληροφόρησης,η οποία ουσιαστικά ειναι ενα forum ανταλλαγής απόψεων και ιδεών και είναι στρατευμένη ιδεολογικά στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
Οι διαχειριστές του Indymedia απάντησαν στη νεα επιχείρηση λογοκρισίας με ανακοίνωση του η οποία μεταξύ άλλων γράφει τα εξης : 
“Η εκ νέου στοχοποιήση του Athens IMC, της ριζοσπαστικής και της ελεύθερης έκφρασης δεν μας εκπλήσσει καθόλου. 
Η  συγκεκριμένη συγκυβέρνηση έχει ήδη δείξει σημάδια γραφής με την  ναζιστικής εμπνεύσεως πολιτική συγκέντρωσης των κολασμένων  σε στρατόπεδα  συγκέντρωσης. Η πολιτική αυτή ολοκληρώνεται σε συνεργασία με τα τάγματα  ασφαλείας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, διασπείροντας τη  μισαλλοδοξία και το φόβο στην ελληνική κοινωνία.
Η απάνθρωπη αυτή  πολιτική των πογκρόμ και του μίσους, έχει ως στόχο να αποπροσανατολίσει  τα κοινωνικά κομμάτια από την επερχόμενη θύελλα νέων μέτρων λιτότητας  και ακραιφνούς υποτίμησης των ζωών μας. Η κρίση του παγκόσμιου  καπιταλισμού, η κρίση συναίνεσης ενός υπό κατάρρευση μοντέλου εξουσίας,  θα πρέπει να περάσει στις πλάτες των εργαζομένων, των καταπιεσμένων, των  αντιστεκόμενων. 
Και αυτό θα γίνει συντρίβοντας κάθε πιθανή  αντίσταση, κάθε ελεύθερη φωνή που μάχεται την ασχήμια της εξουσίας. Δεν  μας ξενίζουν οι μηνύσεις και οι δικογραφίες, καθώς το Athens IMC, αγκάθι  στα πλευρά του καθεστώτος εδώ και χρόνια, έχει ουκ ολίγες φορές λάβει  απειλές για κλείσιμο. Οι φασίστες του πρώην ΛΑΟΣ και οι προηγούμενες  κυβερνήσεις έχουν δοκιμάσει διάφορες πιθανές οδούς για τον σκοπό αυτό. “
Όπως είναι προφανές,η μήνυση των Γεωργιάδη και Πλεύρη ,την τρέχουσα χρονική περίοδο,μονο ως τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.
Και οι δυο τους,πριν καν πανε να καταθέσουν την μήνυση για τα μάτια του κόσμου,γνώριζαν πολύ καλά,πως δίωξη των διαχειριστών του Athens Indymedia δεν μπορεί να γίνει
Keywords
Τυχαία Θέματα