Υποβόσκει ιδεολογική σύγκρουση Μπάρμπα – Πασχάλη – Αρβανιτίδη στο ΛΑΟΣ

Πλήρης δικαίωση της «στήλης». Γράφαμε στο κομμάτι «Δώσε και μένα Μπάρμπα»:   «Καθώς η Βάνα υπήρξε και μοντέλο, εκτός από ηθοποιός, μόνο έναν τραγουδιστή με πλατινένιο δίσκο ψάχνει ο ΛΑΟΣ, για να κλείσει τα ψηφοδέλτια…»

Η δικηγόρος, σύζυγος του γνωστού τραγουδιστή Πασχάλη θα βρεθεί στην αρένα του πολιτικού στίβου, καθώς θα συμμετάσχει ως υποψήφια βουλευτής στα ψηφοδέλτια του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Και

μόνο για να δουν στα ψηφοδέλτια τυπωμένο το αμίμητο μέσα σε παρένθεση μετά το επώνυμο της (σύζυγος Πασχάλη) αρκεί για να πάνε να ψηφίσουν οι πολίτες της Β΄ Αθηνών.

Διάσημη για «το στιγμιαίο λάθος» του συζύγου της, το οποίο και περιέφερε σε πρωινά και μεσημεριανά τηλεοπτικά πλατό η κυρία Πασχάλη-Αρβανιτίδη  θα απευθυνθεί στην απατημένη σύζυγο, στην παρατημένη νοικοκυρά, στην κερατωμένη καριερίστα, στην κάθε γυναίκα που έχει μάθει να συγχωρεί τον μπερμπάντη σύζυγο, φίλο, εραστή και να πιστεύει ότι θα τον «συμμαζέψει»…

Πρόκειται για μία κίνηση-ματ του Γ. Καρατζαφέρη εν όψει των εκλογών. Οι «κερατωμένες» είναι μία κρυφή πλειοψηφία. Αν ταυτιστούν με την κυρία Αλίκη, θα περάσει σίγουρα το 20%.

Ελλοχεύει βεβαίως ο κίνδυνος της ιδεολογικής διάσπασης του κόμματος, καθώς η Βάνα θεωρεί ότι και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή και δικαίωμα σε διαρκή «στιγμιαία» πάθη…

Βεβαίως από τη στιγμή που ο ΛΑΟΣ έκανε τη σύνθεση του «σοσιαλισμού» με τον «υπερσυντηρητισμό» μάλλον θα ξεπεράσει και αυτόν τον σκόπελο. Ο ΛΑΟΣ είναι κάτι παραπάνω από κόμμα. Είναι πολιτικό πολυκατάστημα με τόσα πολλά «ψώνια»…

Κατά την υποδοχή της Αλίκης Αρβανιτίδη στα γραφεία του ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έπλεξε το εγκώμιο στο ζευγάρι με βασικό κριτήριο ότι με τον τραγουδιστή είχαν πάει μαζί εθελοντές στο στρατό ενώ τον άκουγε όταν αυτός ήταν στους “Ολύμπιανς”.

Αν ξεπεράσει κανείς το δέος που προκαλεί η προϋπηρεσία των δύο ανδρών στην Αεροπορία (θα πήγαιναν και στην Κορέα εθελοντές αλλά ήταν μικροί τότε) συγκλονίζεται από την ανθρώπινη διάσταση της ιστορίας: τους ένωσε η μουσική στο Στρατό.

Ο Πασχάλης ήταν σταρ της εποχής. Ο Καρατζαφέρης ήταν η κορυφή των μουσικών και ενορχηστρωτών: έπαιζε ραδιόφωνο…

Να ευχηθούμε βεβαίως καλή τύχη στην υποψήφια αλλά μ’ αυτά που λέει μάλλον θα την πάρουν με τους… λίθους στη Β’ Αθήνας την ώρα που ο σύζυγός της θα τραγουδάει για κάθε ψήφο που θα παίρνει «σ’ έχω δει κάπου – κάπου σε ξέρω…».

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα