Υπάρχουν νεράιδες;

11:17 5/4/2014 - Πηγή: Antinews

Πώς θα σας φαινόταν αν κάποιος έλεγε ότι μπορεί να αποδείξει πως υπάρχουν νεράιδες;

Ο ... αλαφροΐσκιωτος πάντως που το υποστηρίζει δεν είναι κανένας τυχαίος, αλλά λέκτορας του Μanchester Metropolitan University. Ο John Hyatt ισχυρίζεται ότι έχει απόδειξη πως τα πλάσματα είναι πραγματικά και κατοικούν στην κοιλάδα Rossendale, στο Lancashire.

Ο 53χρονος λέκτορας, μάλιστα, έχει βαλθεί

να πείσει και άλλους ενήλικες να πιστέψουν και «να φέρουν ένα κομμάτι της μαγείας στη ζωή τους» όπως το θέτει.

Ο Hyatt, ο οποίος είναι ο διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας και Καινοτομίας στην Τέχνη και το Σχέδιο (MIRIAD) στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, λέει ότι τράβηξε φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται τα μικροσκοπικά φτερωτά πλάσματα, ενώ ήταν στην εξοχή του Lanchahire και φωτογράφιζε το τοπίο.

Ο Hyatt, ο οποίος παρεμπιπτόντως στη δεκαετία του ‘80 και του ‘90 ήταν και μέλος του πανκ συγκροτήματος Three Jons, επιμένει ότι οι φωτογραφίες του είναι πραγματικές και δεν έχει γίνει καμία επεξεργασία. Οι φωτογραφίες, με τις οποίες έχει γίνει χαμός στο Διαδίκτυο, δείχνουν κάποια όντα που μοιάζουν με έντομα να πετούν. Τα πλάσματα μοιάζουν με μικρούς ανθρώπους με φωτεινά φτερά, που πετούν γύρω από τους θάμνους και φαίνεται να έχουν χέρια και πόδια.

http://www.ibtimes.co.in/

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα