Τρόμος με τον "λυκάνθρωπο" του Μουντιάλ

Τα πάντα έχει αυτό το Μουντιάλ...το έχουμε ξαναπεί. Ακόμη και τον ... «λυκάνθρωπο» του. Ναι καλά διαβάσατε. Ο «λυκάνθρωπος» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας ακούει στο όνομα Λουίς Σουάρες και δεν είναι άλλος από τον στράικερ της Εθνικής Ουρουγουάης και της Λίβερπουλ .

Μέσα σε λιγότερο από 4 χρόνια ο Σουάρες έχει καταφέρει δυνατές δαγκωματιές σε τρεις αντιπάλους παίκτες , οι ομάδες στα γήπεδα της Βραζιλίας τον κοιτάζουν με διαφορετικό μάτι και πλέον η καριέρα του κινδυνεύει σοβαρά .

Τελευταίο θύμα του 27χρονου ποδοσφαιριστή ο Ιταλός Κιελίνι στην αναμέτρηση

της Ουρουγουάης με τις γειτονική χώρα. Ο Σουάρες του κατάφερε ένα γερό δάγκωμα στον ώμο και το σημάδι φαίνεται ακόμη. Ωστόσο αυτή τη φορά το βίντεο βρίσκεται ήδη στα χέρια των αξιωματούχων της FIFA και ο παίκτης κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού ακόμη και για δυο χρόνια.

Το πρώτο κρούσμα εμφανίστηκε το Νοέμβριο του 2010, όταν ως παίκτης του Άγιαξ, ο Ουρουγουανός είχε δαγκώσει τον Οτμάν Μπακάλ σε ντέρμπι με την Αϊντχόφεν, με συνέπεια να τιμωρηθεί με 7 αγώνες από την ομοσπονδία κι ενώ η ίδια η ομάδα του τον είχε τιμωρήσει με 2 αγωνιστικές μέχρι την έκδοση της απόφασης.

Το δεύτερο ήταν πριν λίγους μήνες . Τον περασμένο Απρίλιο , το μεγάλο αστέρι της εθνικής Ουρουγουάης δεν έμεινε με... κλειστό το στόμα στην προσπάθεια του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς να τον μπλοκάρει με το σώμα στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα