Τραμπ σε Κιμ Γιονγκ Ουν: Είσαι τρελός, βάζεις σε κίνδυνο τον λαό της Β. Κορέας

"Τρελό" χαρακτήρισε ο Αμερικανός Πρόεδρος ΝτόναλντΤραμπτονΒορειοκορεάτηΚιμΓιονγκΟυν καθώς συνεχίζεται η ανταλλαγή προσβολών ανάμεσα στους δύο ηγέτες και ηΠιονγκγιάνγκαπειλεί να προχωρήσει στη δοκιμή βόμβας υδρογόνου πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό.


Κιμ Γιονγκ Ουν της Βόρειας Κορέας, ο οποίος είναι προφανώς ένας τρελός που δεν τον νοιάζει να κάνει τον λαό του να λιμοκτονεί ή τον σκοτώνει, θα δοκιμαστεί όπως ποτέ μέχρι τώρα", έγραψε ο Τραμπ στο Twitter μια ημέρα αφού

ανακοίνωσε πρόσθετες κυρώσεις σε βάρος της Πιονγκγιάνγκ.


Donald J. Trump ✔@realDonaldTrump

Kim Jong Un of North Korea, who is obviously a madman who doesn't mind starving or killing his people, will be tested like never before!

1:28 μ.μ. - 22 Σεπ 2017

17.99817.998 απαντήσεις24.03724.037 Retweet68.92168.921 "μου αρέσει"


Υπενθυμίζεται ότι η απάντηση αυτή από τον Τραμπ έρχεται λίγες ώρες μετά τον χαρακτηρισμό "ψυχικά διαταραγμένος" που του απέδωσε ο Κιμ Γιονγκ Ουν λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα τιθασεύσω τον ψυχικά διαταραγμένο Αμερικανό γεροξεκούτη με φωτιά".

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης επίσης είπε για τον Τραμπ ότι "ο Αμερικανός πρόεδρος είναι "ακατάλληλος" για να διαθέτει το "προνόμιο της ανώτατης ηγεσίας των ένοπλων δυνάμεων μιας χώρας", και ότι είναι "σίγουρα ένας κακοποιός, ένας γκάνγκστερ που παίζει με τη φωτιά μάλλον, παρά ένας πολιτικός".

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τραμπ, Κιμ Γιονγκ Ουν, Είσαι, Κορέας,trab, kim giongk oun, eisai, koreas