Τώρα θυμήθηκε να «αντιδράσει» ο Καμμένος;

Πάει, θα τρελαθούμε τελείως. Στην κυβέρνηση θα κάνουν δύο πράγματα, και τα δύο λάθος:

Είτε θα απολύσουν τον Μουζάλα επειδή το ζήτησε ο ακομβίωτος στρατάρχης ο οποίος μπορεί να είναι στα τέσσερα αλλά κρατάει καλά τον Τσίπρα και του μαθαίνει ακόμη να γράφει με το δεξί.

Είτε θα τον κρατήσουν, οπότε και θα έχουν προβεί σε ατόπημα αφού θα νομιμοποιούν τη «Μακεδονία» αλλά ταυτόχρονα θα είναι όμηροι των ψεκασμένων.

Κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να φύγει ο Μουζάλας και ξέρετε γιατί; Γιατί η ιδεολογία της αριστεράς

που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει θα τον ηρωοποιήσει. Θα αρχίσει να μιλά για ακροδεξιούς και εθνοκάπηλους και θα κάνει τον Μουζάλα άγιο. Ήδη κάποιοι παλαβοί ακόμη και μέσα στην κυβέρνηση έχουν αναγάγει τον αποτυχημένο και άκρως υπερτιμημένο υπουργό σε πολύ σημαντικό... κεφάλαιο για την Ελλάδα.

Αλλά επειδή θα τρελαθούμε πραγματικά με την κυβέρνηση και με όλο το σινάφι που μας κυβερνά, αριστεροί μαζί και ψεκασμένοι, ας δούμε ποιες είναι οι επιτυχίες του δίδυμου Τσίπρα – Μουζάλα. Ο πρωθυπουργός δεν ήταν που πανηγύριζε στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου γιατί «απέκρουσε», όπως έλεγε, τις πιέσεις των Ευρωπαίων για τη δημιουργία hot spot 50.000 θέσεων; Τώρα γιατί τρέχουν να φτιάξουν για 200 χιλιάδες ή και για περισσότερους;

Από τον Σεπτέμβριο, οπότε και εξελέγη η νέα κυβέρνηση και ορίστηκε και επισήμως υπουργός ο Μουζάλας γνώριζαν ότι έρχεται μεγάλο προσφυγικό κύμα. Προετοιμάστηκαν; Έφτιαξαν χώρους φιλοξενίας; Έφτιαξαν δομές για την ταυτοποίηση των προσφύγων; Ή μήπως έβλεπαν τα πλοία να περνούν κι αυτοί μιλούσαν για ανθρωπισμό και αλληλεγγύη που πνίγηκε στις λάσπες της Ειδομένης;

Για ποια επιτυχία μπορούμε να μιλήσουμε την οποία θα χρεωθεί ο Μουζάλας; Ποια διπλωματική νίκη πέτυχε η κυβέρνηση, ο Τσίπρας ή ο Καμμένος; Στα τέσσερα δεν είναι εδώ και μήνες και στην εξωτερική πολιτική;

Άφησαν χιλιάδες μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα. Δεν παραιτήθηκε κανείς.

Έδωσαν το πράσινο φως στο ΝΑΤΟ να αλωνίζει στο Αιγαίο. Δεν παραιτήθηκε κανείς.

Υπέγραψαν συμφωνία για να μπουκάρουν Τούρκοι χωροφύλακες στα νησιά και να παρατηρούν το προσφυγικό. Δεν παραιτήθηκε κανείς.

Οι Τούρκοι θέτουν επίσημα θέμα γκρίζων ζωνών και αποστρατικοποιημένων περιοχών αλλά κανείς δεν είχε το φιλότιμο να παραιτηθεί.

Μας διασώζουν οι Κύπριοι και οι Ιταλοί με τα βέτο που βάζουν στις απαιτήσεις των Τούρκων και οι Έλληνες τι κάνουν; Μούγκα στη στρούγκα των Βρυξελλών.

Μάθανε ότι... χανόμαστε πλακώσανε και οι γυφτοσκοπιανοί και τι κάνει η Αθήνα; Την πάπια.

Μα καλά ο πατριώτης... Καμμένος που ήταν όταν όλοι μιλάνε για «Μακεδονία» και αναφέρονται στα Σκόπια; Στην σύνοδο των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ που πήγε ο Καμμένος μπορεί να μας πει πώς αποκαλούσαν τη γειτονική χώρα; Στις συνόδους κορυφής που πάει ο Τσίπρας πώς αποκαλούνται τα Σκόπια; Υπήρξε κανένα διάβημα διαμαρτυρίας; Όχι.

Μας πήρανε φαλάγγι όλοι δηλαδή κι εμείς θα διώξουμε τον Μουζάλα γιατί είπε μια βλακεία; Όχι ότι δεν πρέπει να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας αλλά είναι διαφορετικό αυτό και διαφορετικό να κάνουν ότι δεν βλέπουν οι εθνοκάπηλοι των ΑΝΕΛ οι οποίοι νομίζουν ότι θα παίρνουν συνέχεια ψηφαλάκια από την πατριωτική δεξιά.

Το ίδιο θα μπορούσαμε να πούμε βεβαίως και για τη ΝΔ που ξύπνησε τώρα με τον Μουζάλα και ζητά παραιτήσεις κι αυτές... μισές. Η χώρα του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει το ανέκδοτο «από μπρος παρθένα κι από πίσω μπαίνουν τρένα» και κάποιοι ευαίσθητοι τώρα θυμήθηκαν να αντιδράσουν. Ο Μουζάλας ήταν ανίκανος υπουργός εδώ και μήνες δεν έγινε σήμερα. Το ίδιο και ο Μπαλτάς, ο Τόσκας και τόσοι άλλοι που έχουν κάνει προκλητικές και ανιστόρητες δηλώσεις.

Τώρα αν ο Καμμένος ζορίστηκε πολύ... είναι δικό του πρόβλημα. Ο κόσμος βλέπει και ξεκαρδίζεται στα γέλια. Είναι όμως μέγα πρόβλημα για τη χώρα να έχει μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε πολιτική ομηρεία από κάποιους απίθανους και ασόβαρους τύπους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα