Το βατερλώ του Mega, η νίκη του Star και το τηλεφώνημα της Όλγας Τρέμη στον Νίκο Χατζηνικολάου

Ένα πρωτοφανές «βατερλό» στην ιστορία της παρουσίασης των εκλογικών αποτελεσμάτων έζησε την Κυριακή το Mega .

Για πρώτη φορά στην ιστορία των εκλογών, ο παραδοσιακός νικητής, το Mega, όχι απλώς έχασε την πρώτη θέση, καταλήγοντας έξι μονάδες πίσω από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο Star, αλλά κατετάγη τρίτο, ενώ στη δεύτερη θέση σε νούμερα τηλεθέασης βρέθηκε ο Alpha.

Τo

STAR με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο τιμόνι του τηλεοπτικού εκλογικού μαραθωνίου κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης σπάζοντας μια παράδοση δύο δεκαετιών. Από τις 18:00 έως τις 02:00 το STAR σημείωσε 20,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ενώ το MEGA βρέθηκε 6,3 μονάδες πίσω, σημειώνοντας μέσο όρο 14,4%. Ο ALPHA ήρθε δεύτερος με 14,8%, ενώ στην τέταρτη θέση ήρθε ο ΑΝΤ1 με 10,6%, μετά ο ΣΚΑΪ με 6,4% και τελευταία στην κούρσα της τηλεθέασης η ΝΕΡΙΤ με 5,7%.

Με μια απρόσμενη κίνηση που δεν συνηθίζεται ή πιο σωστά δεν υπάρχει προηγούμενο στην εγχώρια τηλεοπτική ιστορία, η Όλγα Τρέμη τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον Νίκο Χατζηνικολάου προκειμένου να τον συγχαρεί για την χθεσινή καθαρή και με διαφορά νίκη του STAR στην παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Όπως διαβάζουμε στο «Enikos» η δημοσιογράφος κάλεσε στο τηλέφωνο τον Νίκο Χατζηνικολάου και του είπε, «Νίκο συγχαρητήρια». Ο εκδότης λέγεται ότι εκτίμησε την κίνηση της δημοσιογράφου και σχολίασε στους στενούς συνεργάτες του: «Είναι μια πραγματική κυρία και εξαιρετική συνάδελφος».

Ωστόσο, η Όλγα Τρέμη στη σύντομη τηλεφωνική συνομιλία της με τον Νίκο Χατζηνικολάου, του εξέφρασε τη διαφωνία της με την επιλογή του να φιλοξενήσει τον Ηλία Κασιδιάρη και να του κάνει συνέντευξη κατά τη διάρκεια του εκλογικού μαραθωνίου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα