Το Antinews ιδρύθηκε για να υπηρετεί την αλήθεια

Θα δανειστώ ένα σύνθημα από τον ολετήρα, εκείνον που δρομολόγησε την παρακμιακή πορεία στην οποία βρισκόμαστε και γι' αυτό ακριβώς δεν αρκεί μόνο μια κυβερνητική αλλαγή, η οποία όπως ονειρεύονται οι καθεστωτικοί της ΝΔ θα τους επαναφέρει σε θέσεις μάσας και ξάπλας, αλλά απαιτείται σχεδόν επαναστατική τομή σε κάθε τομέα της χώρας, Άμυνα, Δημόσια Τάξη, Παιδεία, Οικονομία, Δικαιοσύνη.


Κυρίως όμως, πολιτικό τσάκισμα των κομμουνιστών και σφοδρή ιδεολογική πάλη για να ξεριζωθούν

από την κοινωνία οι άθλιες, διχαστικές και εθνοκαταστροφικές ιδέες που ανενόχλητα εκείνοι διασπείρουν ακατάπαυστα μετά το 1974.

Όλα αυτά δεν γίνονται με ανθρώπους που νομίζουν ότι θα γίνουν κυβέρνηση στο Λουξεμβούργο, με όλα τα προβλήματα λυμένα, στην ασφάλεια της πιο ήσυχης γειτονιάς στην Ευρώπη. Απαιτεί μαχητές με εθνική συνείδηση και όραμα, όχι πολιτικούς που νοούν εαυτούς διαχειριστές της πορείας δια μέσου της οποίας η Ελλάδα θα γίνει το πρώτο επιτυχημένο πείραμα της Παγκοσμιοποίησης, η πρώτη χώρα που γίνεται "χώρος".

Χωρίς εθνικά σύνορα, χωρίς εθνική περιουσία, εποικισμένη βιαίως από ασύμβατους και εχθρικούς αλλόθρησκους και αλλόδοξους, με τους εθνικούς πολίτες υποκείμενο σχεδιασμένης γενοκτονίας, σε μια συνεχιζόμενη δημογραφική κατάρρευση.

Με τους πάντες γύρωθεν να οσμίζονται την αδυναμία του εθνικού κορμού και, όπως τα αρπακτικά στοχεύουν πρωτίστως τα αδύναμα και άρρωστα ζώα ως λεία παρά τα νεαρά και ακμαία, την απειλούν, ευθέως πλέον, με αρπαγή εθνικών εδαφών και υδάτων.

Στις δόξες του το ΠΑΣΟΚ, όταν ακόμα έπαιζε το χαρτί του "πατριωτικού ΠΑΣΟΚ" για τους ηλίθιους που πίστευαν ότι αυτό το κλεπτοκρατικό, αντεθνικό τσούρμο διέθετε εθνική συνείδηση, είχε κυκλοφορήσει μια αφίσσα με τον Ανδρέα και σύνθημα "Το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί το Λαό και την Πατρίδα". Τολμώ να το μεταφέρω γιατί γνώρισα και συμπορεύτηκα με τον Βασίλη Ζήση σε αυτήν την περιπέτεια και τη μάχη, όπως και συμπορεύομαι με τιμή με τον καθ' όλα άξιο συνεχιστή του.

Το Antinews ιδρύθηκε για να υπηρετεί το Λαό και την Πατρίδα. Γι' αυτό υπηρετεί την αλήθεια που ισχύει ως κοινωνική πραγματικότητα και ως ιστορικό, εθνικό συμφέρον, όχι την "αλήθεια" που διαφαίνεται μέσα από τους παραμορφωτικούς φακούς της προσωπικής ιδιοτέλειας και του στενού κομματικού συμφέροντος. Γι' αυτό και θα τρυπά δημόσιες πομφόλυγες.

Το πλέγμα ηγεσίας, αρχηγός-σύμβουλοι-περίγυρος, το οποίο προέκυψε στην ΝΔ από τις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου, μπορεί να είναι "καλά παιδιά". Αλλά θυμάστε εκείνο το δηλητηριώδες, με το οποίο οι γυναίκες στέλνουν αδιάβαστους όσους κρίνουν "χλιαρούς" : "Είστε τόσο καλός, που δεν μπορώ να σας αγαπήσω!";

Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ λοιπόν, πιθανόν αυτάρεσκα θεωρεί πως ανταποκρίνεται στην αποστολή της. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν αίρεται στο ύψος των πολύ-πολύ κρισίμων περιστάσεων.

Για όσους ονειρεύονται μια ΝΔ ως διάδοχο του άτιμου προδικτατορικού Κέντρου, ως συνέχεια του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, ως καταφύγιο κάθε "εκσυγχρονιστικής" μουχρίτσας, έναν συνασπισμό από ποταμίσια ψάρια και σημιτορφανά, ακόμα και δήθεν δεξιοσυρίζια, ναι, μάλλον καλά πάνε. Μόνο που το κόλπο δεν πιάνει πάντοτε. Γιατί όλοι αυτοί ονειρεύονται να γίνουν εξουσία με τις ψήφους των δεξιών ψηφοφόρων. Αυτό που πλειστάκις έχει συμβεί μετά τη Μεταπολίτευση, οι δεξιοί ψηφοφόροι να είναι το "κρέας για τα κανόνια" στις κάλπες, και μετέπειτα με την εξουσία που εξασφάλισαν οι ψήφοι τους να ασκούνται φιλοαριστερές πολιτικές.

Και αφού ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης δηλώνει "εντάξει, έχουμε τον Άδωνι για να μαζεύει τους δεξιούς ψηφοφόρους, αλλά όχι και να τον κάνουμε Αντιπρόεδρο", πληροφορώ όσους σκέφτονται παρόμοια ότι η παρατεταμένη κρίση εξαφάνισε τα κορόϊδα. Συνεπώς όποιος σήμερα διεκδικεί ψήφους συντηρητικών και δεξιών ψηφοφόρων οφείλει και να υπηρετεί τις εθνικές και ιδεολογικές επιλογές του χώρου που ίδρυσε και στήριξε αυτήν την πατρίδα, απαράλλακτες από γεννήσεως του νεοελληνικού κράτους.

Και αν η σημερινή ΝΔ προκαλεί ρίγη ενθουσιασμού, γι' αυτό υπαρξιακούς τριγμούς στο "Ποτάμι" ή σε πολιτικά όμορους χώρους, στους συντηρητικούς ψηφοφόρους προκαλεί αισθήματα που κυμαίνονται από τον προβληματισμό μέχρι τη δυσανεξία.

Ναι, υπάρχουν ακόμα τέτοιοι - και πολλοί. Η ΝΔ του Κυριάκου ισχυρίσθηκε στη ΔΕΘ ότι οι οικονομικές της εξαγγελίες είναι απολύτως κοστολογημένες, και πολύ σωστά. Είχε λοιπόν χρησιμοποιήσει την Αριθμητική.
Δεν έκανε όμως τον κόπο να την χρησιμοποιήσει στις πολιτικές εξαγγελίες. Όπως είπε ο Κυριάκος, στοχεύει στον κεντρώο ψηφοφόρο, είπε και στον "κεντροδεξιό" -αλλά τέτοιο υβρίδιο δεν υπάρχει παρά μονάχα στα μυαλά κάτι δημοσιολογούντων και γκαλοπιτζήδων, όπως ακόμα και στον προβληματισμένο ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ. Στον Συριζοκοψοχέρη δηλαδή. Δεν είπε όμως τι εκλογικό άθροισμα προϋπολογίζει απ' αυτούς τους χώρους στην επιδίωξή του για κυβερνητική εξουσία.

Εμφανίζεται λοιπόν η ΝΔ να κυνηγά εκλογικά ψίχουλα της τάξεως του 2-3%, και πολλά λέω, που πιθανόν θα προέλθουν από όλον αυτό τον χώρο, εκσυγχρονιστές-Ποτάμι-Κεντρώοι-Δεξιό ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κυριολεκτικά απεχθάνονται οι δεξιοί - και τούμπαλιν. Προς τούτο η ΝΔ, όπως και για λόγους πραγματικού ιδεολογικού DNA, ο Κυριάκος δεν είναι δεξιός ο άνθρωπος και εντίμως δεν ισχυρίζεται κάτι τέτοιο, ικανοποιεί με τις θέσεις της τα ιδεολογικοπολιτικά γούστα αυτού του χώρου.

Αφήνοντας έτσι άστεγους τη φραντζόλα, ένα 15-20% δεξιών ψηφοφόρων που είτε δεν πάνε πλέον να ψηφίσουν είτε θα απευθυνθούν σε άλλα σχήματα. Όπως στην αγορά αγαθών η ζήτηση δημιουργεί προσφορά, η αυξανόμενη κινητικότητα-προσφορά στον χώρο ο οποίος πολιτικά μπορεί να λογισθεί δεξιότερα της σημερινής ΝΔ μαρτυρεί ότι υπάρχει ζήτηση δεξιού κόμματος. Αν η ΝΔ δεν μπορεί να την καλύψει, ο πελάτης είτε δεν θα ψωνίσει είτε θα πάει σε άλλο μαγαζί. Βλέπετε γιατί οι διακηρύξεις περί πιθανής αυτοδυναμίας, με αυτές τις θέσεις που έχουν αυτήν την απήχηση, και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει ανενόχλητος το κομματικό του, απολυταρχικό καθεστώς, ακούγονται κενές.

Και, όλα αυτά, όταν αναφέρονται, ενοχλούν. Έχουμε δε και μια νέα μόδα τελευταία, η αλήθεια μια κοινωνίας που βράζει όταν αποκαλύπτεται αφτιασίδωτη, χαλώντας έτσι τη σούπα εκείνων που ψωμίζονται επαγγελλόμενοι το "να φύγουν οι άλλοι, να έλθουμε εμείς και θα θεραπευθούν τα πάντα", χωρίς ωστόσο να έχουν παράσχει μέχρι στιγμής επαρκή για τούτο εχέγγυα, να αποκαλείται "ηττοπάθεια".

Κάτι αφελείς ή γνησίως αθώοι όταν βλέπουν μια φαινομενικά ακατανόητη πολιτική επιλογή συνήθως λένε "μα τι βλακεία ήταν αυτή". Όμως οι πολιτικοί ουδέποτε κάνουν ανοησίες. Απλά δεν είναι πάντοτε ορατό το κίνητρο, η πολιτική αφετηρία της ενέργειας, ήτοι το εξυπηρετούμενο συμφέρον.

Στην περίπτωση, η παροιμία αντιστρέφεται : καλό χωριό τα λίγα σπίτια. Γνωριζόμαστε όλοι σ' αυτόν τον τόπο και οι προθέσεις είναι διάφανες. Έτσι, για τη σημερινή ΝΔ οι μοναδικές αφετηρίες που εξηγούν την πολιτική της συμπεριφορά φαίνεται να είναι :

Πρώτον, η, όπως προαναφέρθηκε, εκλογική έλξη ενός χώρου ο οποίος ιστορικά στάθηκε εχθρικός για τη Δεξιά και καταστροφικός για το Έθνος.

Δεύτερον, η ανομολόγητη σήμερα αλλά πιθανή μελλοντικά, κυβερνητική σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ ή ένα κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ, ένας "μεγάλος συνασπισμός" όπως επέβαλε το γερμανικό οικονομικό κατεστημένο στην γερμανική πολιτική τάξη, κάτι που επιθυμεί διακαώς ο επικυρίαρχος γερμανικός παράγων, ώστε να ψηφίζονται με ευρεία πλειοψηφία στην αποικία χρέους τα νομοσχέδια που γράφονται στις Βρυξέλλες και εδώ το, υποτίθεται κυρίαρχο, Ελληνικό Κοινοβούλιο επικυρώνει.

Έτσι, παρά το "σκληρό ροκ" η αντιπαράθεση σε ζωτικά εθνικά θέματα, όπως το λαθρομεταναστευτικό και η κραταιά υποστήριξη της Ορθοδοξίας δεν λαμβάνει σφοδρότητα τέτοια που θα κόψει παντελώς τις γέφυρες. Ενώ μια άλλη αντιπολίτευση θα είχε ρίξει την κυβέρνηση με όχημα το Καλογρίτσας-gate - ο Τσίπρας ως αντιπολίτευση, σίγουρα.

Τρίτον, θεωρώντας δεδομένη την μεγάλη αποχή, ως αποτέλεσμα της διάχυτης στη Δύση κρίσης πολιτικής αντιπροσώπευσης, αποχή η οποία δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να υπερβεί το 50%, να εκλεγεί δηλαδή κυβέρνηση από την μειοψηφία του εκλογικού σώματος, έχει αποφασίσει να επιδιώξει να αποσπάσει πλειοψηφικό κομμάτι αυτής της μειοψηφίας για να γίνει κυβέρνηση. Ο στόχος είναι δηλαδή να αποτυπωθούν στην κάλπη οι δημοσκοπήσεις που φέρουν την ΝΔ επικρατούσα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στο ποσοστό εκείνων που ψηφίζουν.

Έχει μια βάση, αλλά πολιτικά είναι άκρως έωλο. Στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται να ψηφίζει, χωρίς αποχές, άκυρα, λευκά, "δεν γνωρίζω", κάπου το 45-50%. με το υπόλοιπο 50-55% αχαρτογράφητο. Δεδομένων ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίξει στα άκρα το "χαρτί" της συναισθηματικής, αντιδεξιάς πόλωσης, μεγάλο ποσοστό των αναποφάσιστων προέρχονται από τον κεντροαριστερό χώρο, είναι επίφοβο οι τελευταίοι, αν υποκύψουν στον συναισθηματικό εκβιασμό, να ενισχύσουν τελικά πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ. Με αποτέλεσμα που αμφισβητεί τη δημοσκοπική υπεροχή, την στιγμή που οι δεξιοί δεν θα πάνε με τέτοιες θέσεις της ΝΔ.

Τέταρτον, ποντάρουν στην οσονούπω κατάρρευση της οικονομίας και στις πολιτικές εξελίξεις που τυχόν θα προκαλέσει, και για τούτο δεν φορτσάρουν. Κομματικά ευκταίο, εθνικά απευκταίο. Και τον Μάϊο πόνταραν στο ότι δεν θα κλείσει η αξιολόγηση. Μάλλον δεν έχουν "διαβάσει" ότι ο αλλοδαπός παράγων μπορεί να απεχθάνεται τον Τσίπρα αλλά τον στηρίζει τόσο όσο να κυλάει ο τροχός, αφού τούς δίνει τα πάντα. Και πάντως δεν τον υπονομεύουν.

Πέμπτον και κυριοτέρον, στην ευρύτερη εικόνα, να βρίσκεται σταθερά στις θέσεις που απηχούν το Πολιτικό Κέντρο, το οποίο κυβερνά όλες τις Δυτικές δημοκρατίες μετά την επικράτηση εκεί του πολιτικού κινήματος του νεοφιλελευθερισμού, τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Οι μεγάλες πολυεθνικές επιδιώκουν να υποκαταστήσουν το έθνος-κράτος ως την κυρίαρχη μονάδα αναφοράς διεθνούς δικαίου. Να επιβάλουν μια ανοιχτή παγκόσμια αγορά, χωρίς τους φραγμούς που συνεπάγεται η ύπαρξη εθνικών νομοθεσιών οι οποίες απηχούν τα εθνικά συμφέροντα. Έτσι κάθε δομικό στοιχείο του έθνους-κράτους βάλλεται μεθοδευμένα και χρηματοδοτημένα. Ταυτότητα, ιστορία, παραδόσεις, οικογένεια ως γενεσιουργός θεσμός του έθνους, ιστορικά δίκαια και επιδιώξεις.

Αλήθεια, τί θέση πήρε η ΝΔ μετά τις αποκαλύψεις των Wikileaks για την Ελλάδα, απ' όπου αποδεικνύεται αυτό που ισχυριζόμασταν από δεκαετίας, ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί τους antifa, μεταξύ άλλων για να γράφουν στους τοίχους των σπιτιών μας "θάνατος στους εθνικιστές και στους πατριώτες", ότι χρηματοδοτεί τα πολύχρωμα πανηγύρια των ομοφυλόφιλων, μαζί τις ΜΚΟ που γέμισαν την Ελλάδα λάθρο; Και χθες ομολογήθηκε ότι οι 7 στους 10 στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου είναι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, την ίδια ημέρα που ο Ερντογάν προέβαλε απαιτήσεις για τα νησιά μας αυτά.

Οι επιδιώξεις της παγκοσμιοποίησης των πολυεθνικών έχει βρεθεί ότι υπηρετούνται βελτίστως πολιτικά από το λεγόμενο Πολιτικό Κέντρο. Που κηρύσσει ανεκτικότητα, ανοχή, ατομικά δικαιώματα σε βάρος των δεσμεύσεων που επιτάσσει το εθνικό συμφέρον. Που "ψαρεύει" πολιτική υποστήριξη σε ευρέα εκλογικά στρώματα με την χλαμύδα της "ηπιότητας", σε αντίθεση με την καταλογιζόμενη στους συντηρητικούς "σκληρότητα". Και που κατόπιν μεταμορφώνει την λάθρα κτηθείσα εκλογική αυτή υποστήριξη σε νομοθεσία υπέρ των πολυεθνικών συμφερόντων.

Αυτό υπήρξε το πανίσχυρο ιστορικό ρεύμα που διαμόρφωσε τις πολιτικές εξελίξεις τις τελευταίες δεκαετίες. Αλλά τα ιστορικά ρεύματα, όπως τα κύματα, αλλάζουν. Η μαζική εισβολή ασύμβατων πληθυσμών στις δυτικές κοινωνίες άλλαξε την ατζέντα τους και έτσι το ιστορικό κύμα. Τώρα, κινείται στην κατεύθυνση της εθνικής περιχαράκωσης, της θέσης πρωτίστως και πάνω απ' όλα του εθνικού συμφέροντος και κατόπιν το "δικαίωμα" του κάθε τριτοκοσμικού να εισβάλει για να αρπάξει τους συσσωρευμένους πόρους της εθνικής οντότητας - σε κάθε μορφή, στέγη, τροφή, επιδόματα, περίθαλψη.

Ο αέρας που θεριεύει το ιστορικό κύμα πλέον φυσά προς τα δεξιά.

Brexit, Τραμπ, Λεπέν, Εναλλακτική για τη Γερμανία, Όρμπαν, Καμίνσκι, Αυστρία, σύμπασα η Μεσευρώπη.

Φράχτες παντού - εκτός από την Ελλάδα.

Η ΝΔ εμφανίζεται και να κινείται αντίθετα προς την ιστορική, πολιτική αντίληψη της συντριπτικής πλειοψηφίας όλων των εν δυνάμει ψηφοφόρων της, αλλά και αντίθετα προς το κύμα της Ιστορίας.

Και ξέρετε τι λένε, για όταν σηκώνεται κύμα.
Ο άφρων, υπεραισιόδοξα πηγαίνει κόντρα στο κύμα και συντρίβεται.
Ο δειλός αποσύρεται και οπισθοχωρεί.
Ο σώφρων, προσαρμόζει το πανί του.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
antinews, antinews, νεα δημοκρατια, ελλαδα, ΠΑΣΟΚ, εκλογες, ΔΕΘ, υβρίδιο, συριζα, dna, προσφορες, νέα, ηττοπάθεια, ήτοι, βρυξέλλες, ροκ, τσιπρας, δημοσκοπηση, οσονούπω, wikileaks, μκο, επιδοματα, μυστικες δημοσκοπησεις, εθνος, ψηφοι δημοτικων συμβουλων, κακλαμανης, wikileaks greece, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, νεα κυβερνηση, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, αλλαγη ωρας 2012, ογα επιδοματα, αλλαγη ωρας 2013, αξιολογηση, εωλο, κοινωνια, ήτοι, υβρίδιο, γερμανια, δυσανεξια, εθνικη, ζωα, ηγεσια, κοντρα, μκο, μοδα, νησια, οικονομια, σημερινη, υψος, ψαρια, dna, αγορα, αδυναμια, αθροισμα, αυστρια, αμυνα, ανθρωπος, απηχηση, απλα, αρπαγη, ατζεντα, βρισκεται, βρυξέλλες, γινει, γινεται, γινονται, ειπε, υπαρχει, ελξη, ερντογαν, ευρωπη, ζηση, ιδεες, ιδια, ισχυει, εικονα, ιστορικο, κυβερνηση, κυμα, κυματα, λαθρομεταναστες, λευκα, λουξεμβουργο, μορφη, νικητας, ξερετε, παντα, οικογενεια, οραμα, οσονούπω, τροχος, ο τροχος, οχημα, προβληματα, ρευμα, ριγη, σιγουρα, συνεχεια, σορος, σπιτια, στα ακρα, σχηματα, ταυτοτητα, τιμη, το εθνος, τομη, φορα, ακυρα, ασφαλεια, δικαιωματα, εθνικο, εθνικα θεματα, χωρα, εισβολη, κομματι, κυριακου, μυαλα, θεματα, θεσεις, υπεροχη, κρεας αλογου
Τυχαία Θέματα