Τελευταία ελπίδα για τις Ομοσπονδίες ο Σαμαράς

Στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά έχουν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες οι αθλητικές ομοσπονδίες προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν και το 2014. Η περικοπή των επιχορηγήσεων μέχρι και 50% έχει φέρει σε απόγνωση το αθλητικό κίνημα στην Ελλάδα και ήδη αρκετές ομοσπονδίες έχουν δηλώσει αδυναμία ακόμη και να λειτουργήσουν.

Ο υφυπουργός Γιάννης Ανδριανός στην τελευταία συνάντηση που είχε με

τους ομοσπονδιάρχες στην Ολυμπιακή Επιτροπή τους άφησε ένα παραθυράκι για αύξηση των ήδη ανακοινωθέντων 12 εκ που δεν φτάνουν ούτε για τα λειτουργικά έξοδα ωστόσο και με πρωτοβουλία ορισμένων προέδρων το θέμα έχει φτάσει στο γραφείο του πρωθυπουργού ο οποίος έχει δεσμευτεί να το εξετάσει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αμέσως μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου , την ερχόμενη Κυριακή , η προσπάθεια για συνάντηση των συγκεκριμένων προέδρων με τον Αντώνη Σαμαρά θα ενταθεί με σκοπό να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα .

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και οι πρόεδροι που βρίσκονται πίσω απο αυτή την κίνηση είναι αισιόδοξοι ότι ο πρωθυπουργός θα δώσει το «οξυγόνο» που χρειάζεται για να ζήσει ο αθλητισμός όπως έκανε και πέρυσι όταν έβαλε την υπογραφή του για επιπλέον 9 εκατομμύρια επί υπουργίας Γιάννη Ιωαννίδη.

Άλλωστε υπάρχει ικανοποίηση για τους οικονομικούς στόχους της κυβέρνησης ενώ και οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα τελείωσαν θετικά.

Από βδομάδα λοιπόν τα σπουδαία...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα