Τα... σπάει η κουκλάρα Σουηδέζα που πήρε συνέντευξη από τον Τσίπρα

Όχι, ο Αλέξης Τσίπρας δεν δίνει συνέντευξη στο… Playboy. Σε δημοσιογράφο σουηδικής εφημερίδας δίνει και απλά τυχαίνει η εν λόγω κοπέλα να είναι… κουκλάρα. Πρόκειται για την Kajsa Ekis Ekman, που γράφει για την εφημερίδα ETC η οποία συναντήθηκε με τον Τσίπρα

στη Βουλή.

Δεν ξέρουμε αν την γοήτευσε τη Σουηδέζα σαν… greek kamaki αλλά μάλλον δεν θα κατάλαβε και πολλά από αυτά που της είπε για την ΚΝΕ, πώς μπήκε και πώς βγήκε μετά την Πτώση του Τείχους.

Ο κ. Τσίπρας στην συνέντευξη τόνισε πως η κρίση στην Ελλάδα δεν έχει σταματήσει και επέμεινε ιδιαίτερα στο 30% της ανεργίας, καθώς και το 60% των νέων που σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία είναι έξω από την αγορά εργασίας.

Η δημοσιογράφος της σουηδικής εφημερίδας ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να σχολιάσει το πρωτογενές πλεόνασμα και εκείνος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι πρόκειται για κάποιο τεχνικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποδειχθεί πως το πρόγραμμα της Τρόικας είναι επιτυχημένο.

Απαντώντας σε ερώτημα για το ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνει ως πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως αρχικά θα ασχοληθεί με την αποπληρωμή των τόκων και θα καταργήσει τους νόμους που εκπορεύονται από τις συμφωνίες με την Τρόικα. Σημείωσε, δε, πως θα αυξήσει τον κατώτατο μισθό στον ιδιωτικό τομέα από 520 σε 750 ευρώ, αν και παραδέχθηκε πως στην πράξη κάτι τέτοιο θα είναι δύσκολο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα