Ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν γίνεται να είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα

Εννοείται ότι ο κάθε πολιτικός έχει ελεύθερη βούληση για να κάνει ότι νομίζει. Ωστόσο, εφόσον εκλέγεται κάτω από τη σημαία κάποιου κόμματος οφείλει να τηρεί κάποιους κανόνες, ακόμη κι αν δε συμφωνεί μ’ αυτούς. Αν δεν μπορεί να αντέξει το κομματικό βάρος ας παραιτηθεί, ας γίνει ανεξάρτητος και ο κόσμος θα τον κρίνει.

Ο λόγος για τον Κ. Αρβανιτόπουλο ο οποίος είναι βουλευτής Πειραιά αλλά το κυριότερο έχει επιλεγεί να είναι και υπουργός σε ένα σημαντικό υπουργείο. Από την αφάνεια τον έβγαλε ο Σαμαράς

και ουδεμιά αμφισβήτηση υπάρχει επί τούτου. Το αν έχει κάνει καλά τη δουλειά του στον υπ. Παιδείας ας αφήσουμε να το κρίνουν άλλοι. Αν και όπως λένε στον εκπαιδευτικό χώρο θα φάει τέτοιο «μαύρισμα» από τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων που θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει.

Ωστόσο, ο κ.Αρβανιτόπουλος θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς κάνει στον Πειραιά. Αγκαλιάζεται με τους περαστικούς που πουλάνε την ολυμπιακοφροσύνη τους για να γίνουν δήμαρχοι και δημοτικού σύμβουλοι και πάει κόντρα στην επιλογή του κόμματος που υπηρετεί.

Και στην προκειμένη περίπτωση δεν συζητάμε αν ο Β. Μιχαλολιάκος ήταν καλός ή κακός δήμαρχος και αν θα επανεκλεγεί. Ο κόσμος του Πειραιά θα αποφασίσει. Αλλά δεν μπορεί ο κύριος υπουργός να έχει προσωπική ατζέντα και να είναι όλο γέλια και χαρές με τον Μαρινάκη και τον Κόκκαλη γιατί έτσι πιστεύει ότι θα εκλεγεί ξανά βουλευτής στη Β’ Πειραιά με τις ψήφους της... Θύρας 7. Όπως είπε και ο νυν δήμαρχος «ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν γίνεται να είναι και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».

Και δεν μπορεί επίσης να δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ επιχειρήματα κατά της κυβέρνησης και να βγάζει ανακοινώσεις που λένε: «Άραγε ποιον στηρίζει η ΝΔ; Τον κ. Μιχαλολιάκο που χαίρει της επίσημης στήριξης Σαμαρά ή τον κ. Μώραλη που τον στηρίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης; Τελικά πόσες συνιστώσες έχει η ΝΔ;».

Ας μας πει το πει ξεκάθαρα ο κ. Αρβανιτόπουλος. Είναι η συνιστώσα... Μαρινάκη στη ΝΔ;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα