Τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ βρίσκουν στέγη

Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη. Αυτό το άσμα τραγουδούν τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ που δε βλέπουν επιστροφή στο κόμμα του Βενιζέλου και αποφάσισαν να βρουν άλλη πολιτική στέγη. Οι πληροφορίες λένε ότι η Λούκα Κατσέλη μετά του συζύγου της Γεράσιμου Αρσένη οδεύουν προς ΣΥΡΙΖΑ,

άλλωστε το φλερτ ήταν έντονο εδώ και καιρό και συχνές οι παρουσίες των δύο σε διάφορες εκδηλώσεις.

Όμως, μην ξεχνάμε ότι η κ. Κατσέλη, άξιο τέκνο της παπανδρεϊκής εποχής, από τις «αποκαλύψεις» της περιόδου 2009-2012, είχε δημιουργήσει ένα κόμμα μαζί με τον αστέρα της Σημιτικής και Παπανδρεϊκής εποχής, Χάρη Καστανίδη. Η Κοινωνική Συμφωνία φαίνεται να οδηγείται σε… ασυμφωνία και να διαλύεται ενώ ο άλλοτε υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Καστανίδης να πηγαίνει φουλ στην αγκαλιά του Φώτη Κουβέλη.

Στο ΠΑΣΟΚ δεν τον θέλουν, τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον θέλει αυτός, οπότε του έμεινε η ΔΗΜΑΡ για να αναστηθεί πολιτικά.

Έτσι, συνεχίζεται η διάλυση του ΠΑΣΟΚ και η φυγή όλων των πρωτοκλασσάτων στελεχών. Η κ. Διαμαντοπούλου μένει ανεξάρτητη προς το παρόν, αλλά δηλώνει ότι δε συνεργάζεται με τη ΝΔ. Ο Αν. Λοβέρδος έχει το δικό του κόμμα και προσπαθεί να δείξει ότι είναι παρών στα πολιτικά πράγματα. Διάφοροι κηπουροί έχουν πάει στο σπίτι τους, εκτός από τον Π. Γερουλάνο που εθεάθη στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κάνοντας επανεμφάνιση μετά από καιρό.

Κι άλλοι πολλοί πίνουν καφέδες πέριξ του Κολωνακίου και συζητούν για το μέλλον της κεντροαριστεράς. Εκτός κι αν με τη σοσιαλιστική τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ, το γνωστό και ΣΥΡΙΖΟΚ, θα βρουν εκεί διέξοδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα