Συνεχίζεται η αγωνία για Ολαϊτάν

Το θρίλερ με την υγεία του Μάικλ Ολαιτάν καλά κρατεί τόσο για τον ίδιο τον παίκτη όσο και για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μεταβαίνει στο Βέλγιο προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό καρδιολόγο ο οποίος και θα γνωμοδοτήσει για την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ήταν Κυριακή 2 Μαρτίου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όταν έπεφτε λιπόθυμος στον αγωνιστικό χώρο προκαλώντας αναστάτωση σε παίκτες και θεατές. Δυόμισι μήνες

μετά και αφού νοσηλεύτηκε για πολλές μέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά ουδείς μπορεί να δώσει με βεβαιότητα το «πράσινο φως» για την πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Ολαϊτάν είχε υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις εδώ στην Ελλάδα ωστόσο το μόνο που μπορούσαν να αποφανθούν οι γιατροί ήταν ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά . Ο πρωταθλητισμός όμως έχει άλλες απαιτήσεις κι αυτό ακριβώς επιθυμούν να μάθουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Στο λιμάνι άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζουν ανάλογη περίπτωση. Υπενθυμίζουμε την περίπτωση Ντάρκο Κοβάσεβιτς που σταμάτησε λόγω προβλήματος στη καρδιά , καθώς και εκείνη του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Αργεντίνο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στα νεφρά. Ας ελπίσουμε ότι η κατάληξη του νεαρού Ολαιτάν να είναι διαφορετική από αυτή των δυο παραπάνω παικτών.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα