«Σώσον Κύριε τον Λαόν Σου»

15:59 7/6/2012 - Πηγή: Antinews

Η ξεβράκωτη Ελληνική Δημοκρατία σήμερα βγήκε στο μπαλκόνι

 Ο Κασιδιάρης έκανε φάουλ να χτυπήσει γυναίκα. Τελεία.

Έκανε λάθος να πετάξει νερό σε συνομιλητή του. Τελεία.

Η κυρία Κανέλλη απεκάλεσε τον Κασιδιάρη: “σφαγέα εργατών”, “γερμανοτσολιά”, “είσαι καλά μωρέ;” και “φασισταριό”. Εντέλει, σηκώθηκε και του πέταξε στο πρόσωπο μιαν εφημερίδα!

Η

δε κυρία  Δούρου (ως μη όφειλε) του πέταξε “μπηχτή” για το δικαστήριο που είχε με τον απαξιωτικότερο τρόπο!

Συμπέρασμα:

1. αν ο Κασιδιάρης δεν αντιδρούσε όπως αντέδρασε, όλα αυτά που προηγήθηκαν θα “περνούσαν” αδιάφορα ως μέρος του πολιτισμένου και “δημοκρατικού διαλόγου”. ΔΕΝ ήταν όμως!

2. αντιδρώντας ο Κασιδιάρης με αυτόν τον τρόπο, όχι μονάχα έχασε το δίκιο του αλλά πήγε τον “δημοκρατικό διάλογο” ένα βήμα παραπέρα !!! Στο ρίνγκ !!!

Η ξεβράκωτη Ελληνική Δημοκρατία σήμερα βγήκε στο μπαλκόνι. Θα έπρεπε όλοι μας να νιώθουμε ντροπή έγραψε πολύ σωστά ο Akenaton.

Έχουμε κατά καιρούς γράψει για το “τέλος της Μεταπολίτευσης” και την προσπάθεια τουλάχιστον για μια νέα αρχή για την Ελλάδα. Μια νέα περίοδο όπου τα συστήματα, οι οικογένειες, οι βαρόνοι, τα λαμόγια, οι νταβατζήδες, οι λογοπλόκοι και οι κήνσορες του χαβαλέ μαζί με τους κάθε είδους δυνάστες αυτής της χώρας και της αξιοπρέπειάς μας θα κάνουν πέρα προκειμένου το λόγο να λάβει ο λαός και οι άριστοι.

Ναι καλά, μην φάτε, το βράδυ θα έχουμε γλαρόσουπα.

Γράφαμε πριν από τις προηγούμενες εκλογές:

Φανταστείτε μόνο το πολιτικό και κοινωνικό μπάχαλο που θα επικρατήσει αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου θα έχουμε μια  νέα Βουλή με 8-10 κόμματα, μεταξύ αυτών ο Καμμένος, η Χρυσή Αυγή και κάνα δύο άλλοι συν τους γνωστούς υπόλοιπους.

Πρώτη ημέρα στη Βουλή, λοιπόν, και πάει ο Αρχιεπίσκοπος να τους ορκίσει. Η Χρυσή Αυγή μπαίνει στη Βουλή με το βήμα της χήνας, χαιρετά ναζιστικά.Το βλέπουν αυτό οι υπόλοιποι και γίνεται χαμός. Το ΚΚΕ ορμάει στους Χρυσαυγίτες, αναλαμβάνουν τα ΚΝΑΤ και παίζουν ξύλο με τα νεοφασιστάκια σαν τον Μιχαλολιάκο και τον Παναγιώταρο, κάποιοι βγάζουν και μερικά σφυροδρέπανα, ο Τσίπρας και οι δικοί του πλακώνονται με τους «εχθρούς», ο Καμμένος φωνάζει για τους Ελοχίμ και για διεθνή συνωμοσία,  Νεοδημοκράτες και Πασόκοι, πιο συγκρατημένοι, … πετάνε τα ντοσιέ τους και καμιά καρέκλα στους υπόλοιπους, ή κρύβονται κάτω από τα έδρανα.Και στη μέση ο Αρχιεπίσκοπος παθαίνει παράκρουση και ψέλνει το «Σώσον Κύριε τον Λαόν Σου».

Δεν είναι εικόνα επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να γίνει εύκολα την πρώτη ημέρα της νέας Βουλής και να επαναλαμβάνεται τις άλλες ημέρες. Αυτό θέλουμε, μια Βουλή που να μοιάζει με την Κορέα που το ξύλο το έχουν σα να κάνουν προσευχή;

Διαψευσθήκαμε ως προς τον τόπο και τον χρόνο. Το περιστατικό συνέβη σήμερα.

Μια  εβδομάδα πριν από τις εκλογές, τα μηνύματα είναι εξαιρετικά ανησυχητικά. Ο λαϊκισμός, η αδυναμία από ορισμένους να αρθρώσουν πολιτικό λόγο και πρόγραμμα, οι ακροαριστερές κραυγές και οι ακροδεξιοί τσαμπ

Keywords
Τυχαία Θέματα