Σοκ στην Ισπανία Πέταξαν φίλαθλο σε ποτάμι και τον σκότωσαν

Μαύρη μέρα η χθεσινή για το ισπανικό ποδόσφαιρο . Οπαδός της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια έχασε τη ζωή του όταν οπαδοί της Ατλέτικο με την οποία θα αγωνιζόταν η ομάδα του τον ξυλοκόπησαν και τον πέταξαν σε ποτάμι.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν στην Μαδρίτη, την Κυριακή (30/11) το πρωί, πριν το παιχνίδι πρωταθλήματος ανάμεσα στις δυο ομάδες . Κατά την διάρκεια αυτών, σύμφωνα με μαρτυρίες, οπαδοί των γηπεδούχων έπιασαν αντίπαλο οπαδό και αφού τον ξυλοκόπησαν, τον πέταξαν στο ποτάμι...

Μέχρι να τον ανασύρουν , υπέστη υποθερμία, ενώ κατά την διάρκεια της

μεταφοράς του στο νοσοκομείο υπέστη και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα οι πρώτες εξετάσεις να δείξουν ότι είναι κλινικά νεκρός.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα ότι ο οπαδός της Λα Κορούνια έχασε την μάχη. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ονομαζόταν Φρανσίσκο Ρομέρο Ταμποάδα, γνωστός ως Jimmy. Υπήρξε μέλος των «Los Suaves», ήταν 43 ετών και πατέρας ενός αγοριού.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν συνολικά 11 οπαδοί και των δυο ομάδων με κακώσεις στο κρανία, αλλά και από μαχαιριές σε άλλα μέρη του σώματος. Ανάμεσά τους υπάρχουν και τρεις ανήλικοι αλλά και ένας αστυνομικός. Τα επεισόδια έγιναν κοντά στο Βιθέντε Καλντερόν, δίπλα στον ποταμό Μανζανάρες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα