"Σκουριασμένοι" κρίκοι, χρυσές καρδιές

Ούτε ένα ούτε δυο αλλά δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια ο Λευτέρης Πετρούνιας προπονείται με τα ίδια όργανα στον Άγιο Κοσμά . Παρόλα αυτά κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που έγινε στο Κότμπους της Γερμανίας.

Το γυμναστήριο της ενόργανης στον Άγιο Κοσμά είναι το μοναδικό που μπορεί να προπονείται η Εθνική ομάδα . Φτιάχτηκε το 2004 για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας

και τότε πληρούσε και με το παραπάνω τις προδιαγραφές. Τότε, γιατί τώρα παραμένει με εκείνα τα όργανα που ο χρόνος των 14 ετών τα έχει φθείρει και βέβαια τα έχει κάνει ακατάλληλα για προετοιμασία υψηλού αθλητισμού.

Και να είναι μόνο οι κρίκοι του Πετρούνια. Το δάπεδο για τις ασκήσεις του εδάφους όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο πρωταθλητής έχει την ίδια ελαστικότητα με την...άσφαλτο και ασφαλώς δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στους αθλητές της Εθνικής.

Ρωτήθηκε ο Πετρούνιας ...που σημειωτέων φέτος διεκδικεί πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο τι θα ήθελε να υλοποιήσει πρώτα από όλα ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού και απάντησε . Ένα νέο σετ οργάνων για μένα και για τα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής. Το κόστος; Περίπου 60.000 ευρώ. Όσα θα πάρει για να αγωνιστεί ένας διεθνής ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι με την Ουγγαρία την Κυριακή.....

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα