Προς Σ. Κούλογλου: Ούτε ο επιθεωρητής Κλουζώ δεν έκανε τέτοιες αποκαλύψεις

08:15 3/4/2016 - Πηγή: Antinews

Η δράση των χαλκείων του Μαξίμου είναι σε όλους γνωστή. Όταν κάποιος ασκήσει κριτική ή διαφωνήσει με την κυβέρνηση, αναλαμβάνουν δράση για την εξόντωσή του με κατασκευασμένα δημοσιεύματα κλπ...

Είναι επίσης γνωστό και το μίσος του Μαξίμου για τους πολιτικούς του αντιπάλους, ιδιαίτερα για τον Αντώνη Σαμαρά.

Τέτοιος βρώμικος πόλεμος κατά πολιτικού αντιπάλου δεν υπήρξε ακόμη και

στις πιο σκοτεινές περιόδους της πολιτικής ζωής του τόπου.

Έφτασαν μέχρι το σημείο να κάνουν προ ημερησίας συζήτηση για τη Δικαιοσύνη, μόνο και μόνο για να εκτοξεύσουν λάσπη στον Σαμαρά.

Φυσικά τα ψέματα και οι συκοφαντίες κατά του πρώην πρωθυπουργού κατέρρευσαν και έμειναν με την λάσπη στα χέρια.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν κάθε όριο γελοιότητας, καθώς επιχειρούν να μπλέξουν τον Σαμαρά με την διαρροή στα Wikileaks.

Eπειδή πλέον τα χαλκεία του Μαξίμου είναι άχρηστα, αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τον "Grand Reporter" Σ. Κούλογλου.

Συγκεκριμένα, ο Κούλογλου, με δύο αναρτήσεις του στο Twitter αφήνει σαφή υπονοούμενα ότι ο Α. Σαμαράς έχει σχέση με τις διαρροές.

«Το ερώτημα τώρα είναι ποιοι Έλληνες συνεργάζονται με τους οικονομικούς δολοφόνους για το σχέδιο τους. Μπορεί να ξέρει να μας πει ο κ. Σαμαράς που είχε πάει επίσκεψη στο Χίλτον στις 12 Μαρτίου. Η διαρροή είναι από τις 19 Μαρτίου» γράφει στο Twitter ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή, ο Κούλογλου θέλει να μας πει ότι ο Σαμαράς είχε πάει στις 12 Μαρτίου στο Χίλτον, συναντήθηκε με την Δρακουλέσκου και ενορχήστρωσε την όλη υπόθεση με τα Wikileaks.

Έλεος!!!

Είναι αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να ασχοληθούμε περαιτέρω με την συγκεκριμένη γελοιότητα.

Ωστόσο είναι κρίμα ένας δημοσιογράφος του επιπέδου του Κούλουγλου να ξεφτιλίζεται έτσι.

Εντάξει, είναι γλυκιά η καρέκλα, αλλά τέτοιο ρεζιλίκι δεν το αξίζει.

Και κάτι ακόμα. Όταν, επί Σαμαρά, η Ελλάδα βρισκόταν στην τελική φάση για να βγει από τα Μνημόνια, το ΔΝΤ ήταν αυτό που τράβηξε το χαλί στον πρώην πρωθυπουργό με τα γνωστά αποτελέσματα.

Και όπως αποδείχτηκε, το «άδειασμα» Σαμαρά έγινε γιατί ΔΝΤ και Ευρώπη είχαν συμφωνήσει ήδη με τον Τσίπρα την υποδούλωση της χώρας.

Ας αφήσουν λοιπόν τις θεωρίες συνωμοσίας, κι ας κοιτάξουν να σηκωθούν από τα τέσσερα που βρίσκονται μπας και σωθεί ό,τι έχει μείνει όρθιο στη χώρα. Αν προλάβουν...

Τα «επίμαχα» tweets:

[photo_0]

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα