Προς αδέξιους δεξιούς: O εχθρός είναι ο Τσίπρας, όχι ο Μητσοτάκης

Σε έναν πόλεμο όλα επιτρέπονται, αυτό είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων. Αυτό όμως που είναι χειρότερο όλων και μένει στην ιστορία χαραγμένη με μαύρα γράμματα είναι η προδοσία.

Είναι αυτοί που δεν έχουν την παραμικρή τσίπα, δεν αισθάνονται την παραμικρή ντροπή προκειμένου να είναι πιο… συγκρατημένοι. Κάποτε ήταν ο Εφιάλτης για τον Λεωνίδα και τους 300. Αργότερα ο Πήλιος Γούσης, στη συνέχεια οι Ταγματασφαλίτες ή οι Γερμανοτσολιάδες ή οι κουκουλοφόροι που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή αλλά τώρα αποθεώνονται από ανιστόρητους φανατικούς.

Στη Χούντα ουκ ολίγοι συνεργάστηκαν με το καθεστώς

αλλά στη Μεταπολίτευση μόνο που δεν πήραν και επαίνους.

Αλλά και σε πιο ήρεμες περιόδους υπήρξαν πολλοί που πρόδωσαν τα ιδανικά τους ή την παράταξη που τους έκανε γνωστούς (για να μην πούμε ανθρώπους). Και τελικά, ίσως το χειρότερο είδος του ανθρώπου στον πόλεμο είναι ο φανατισμένος, ο πικραμένος ή ο εξωνημένος που γυρίζει την πλάτη στους συντρόφους του και σκύβει μπροστά στον εχθρό περιμένοντας την ανταμοιβή. Μια θέση στη Βουλή, μια θέση στο δημόσιο, ένα μπράβο από τον κρυφό ή φανερό αρχηγό. Κρίμα γιατί υπάρχουν και πολλοί… παραπλανηθέντες που δεν ξέρουν τι κάνουν, που είναι τυφλωμένοι από το μίσος τους, που έχουν βρεθεί σε πολιτικό ή ιδεολογικό αδιέξοδο, που δεν μπορούν να περάσουν τις απόψεις τους στην κοινή γνώμη.

Τις τελευταίες ημέρες ή και εβδομάδες, παρακολουθούμε μια πρωτοφανή επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνεργατών του. Και δεν είναι μόνο οι αριστεροί τύπου Πολάκη ή Παπαγγελόπουλου που κάνουν στο κάτω – κάτω τη δουλειά τους. Δεν είναι μόνο τα συριζαίϊκά troll, οι φυλλάδες της αριστεράς και τα λοιπά παπαγαλάκια που παίρνουν κι έναν μισθό εν πάση περιπτώσει. Αυτούς μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με πολιτικά επιχειρήματα.

Δυστυχώς είναι και η πρωτοφανής επίθεση από «δεξιούς», από «δεξιά» μέσα ενημέρωσης και από ανθρώπους που λειτουργούν σαν μισθοφόροι για να κάνουν τη δουλειά που δεν μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Στοχεύουν στην αποδόμηση της ΝΔ σε μια χρονική στιγμή που η κυβέρνηση καταρρέει και η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να σταθεροποιήσει μια διαφορά που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε αυτοδυναμία.

Και δείχνουν έτοιμοι για όλα, κι όπως είχαμε γράψει σε πρόσφατο άρθρο, έτοιμοι να πολεμήσουνε με νύχια και με δόντια τη ΝΔ μόνο και μόνο για να μείνει ο Τσίπρας για άλλα τέσσερα χρόνια. Δεν μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με τίποτε, είναι άνθρωποι, πολιτικοί, αρθρογράφοι, επιχειρηματίες, εκδότες κ.λπ. που ενώ ορκίζονται στον κεντροδεξιό χώρο, προσκυνούν τον αφέντη Αλέξη.

Χτυπάνε τον Κυριάκο γιατί δέχθηκε να συναντήσει την κοινότητα των ΛΟΑΚ, προφανώς γιατί θα ήθελαν να πάρει ένα πολυβόλο και να τους καθαρίσει. Σιγά ρε παιδιά την επίδειξη αντρισμού...

Επιτίθενται στη ΝΔ γιατί τολμά να σηκώσει το θέμα του Noor 1 παρ’ ότι για κάποιους δεν… συμφέρει. Ρίχνουν βολές γιατί τόλμησε ο Κυριάκος να θέσει θέμα δεδηλωμένης κατά του Καμμένου για τις ανιστόρητες απόψεις του για το Σκοπιανό. Ασκούν κριτική ακόμη και για το πώς ντύνονται οι Νεοδημοκράτες, τι τρώνε, που πάνε να πιουν το ποτό τους, αν παντρεύονται ή αν είναι εργένηδες.

Και ταυτόχρονα επιτίθενται σε όσους τολμούν να ασκήσουν κριτική στα ιερά τοτέμ της δεξιάς. Τον Καραμανλή, τον Παυλόπουλο κ.λπ.

Έλεος ρε παιδιά, το έχουμε ξαναπεί. Ο εχθρός είναι ο Τσίπρας, αυτόν πρέπει να στείλετε στον αγύριστο. Αν ο Κυριάκος και η ΝΔ έχουν πρόβλημα πολιτικής, αν δεν κάνουν τη δουλειά τους καλά, αν είναι ανίκανοι να κάνουν κυβέρνηση, θα κριθούν από το λαό. Αν βρεθούν ελλιπείς θα αποχωρήσουν, όχι όμως, πριν την ώρα τους. Κι όχι οι κριτές να είναι οι προδότες της δεξιάς που αποφάσισαν να γίνουν τα γιουσουφάκια του Αλέξη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα