Πόλεμος ανακοινώσεων ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ

Για κενά και αναπάντητα ερωτήματα μιλά η κυβέρνηση - Για λάσπη κάνει λόγο η ΝΔ - Προσφυγή στη Δικαιοσύνη ανακοίνωσε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Η απουσία στοιχείων για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, την περίοδο που ήταν σε διάσταση, από τη δήλωση πόθεν έσχες του προέδρου της ΝΔ για το έτος 2009 προκάλεσε οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση

κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τη ΝΔ να απαντήσει αν ο κ. Παπασταύρου ήταν συνεργάτης της Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Η ομάδα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μπροστά στην οργή του κόσμου για τις πολιτικές της, ανίκανη να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων, συνεχίζει τα ψέματα, λασπολογεί και διχάζει συστηματικά» επισήμανε η ΝΔ. «Η λασπολογία είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας Κυβέρνησης σε αποδρομή. Οι κήρυκες του διχασμού και οι νονοί της λάσπης να ξέρουν ότι η αθλιότητα δεν θα περάσει» απάντησαν στην επίθεση της κυβέρνησης για το θέμα οι επιτελείς της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Τα ερωτήματα σχετικά με το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι πολλά και αμείλικτα. Αλλά για την ταμπακιέρα λόγος ουδείς, από τον ίδιο και τη ΝΔ. Για ποιο λόγο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης στα ερωτήματα που αυτονόητα τίθενται από τη συμμετοχή του κ. Παπασταύρου στην εταιρεία της συζύγου του, κ. Γκραμπόφσκι; Για ποιο λόγο το πόθεν έσχες της κ. Γκαμπρόσφκι δεν εμφανίζεται στο δικό του πόθεν έσχες κατά την επίμαχη περίοδο;».

«Είναι γνωστό σε όλους ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το χρονικό διάστημα 2006 – 2014 ήταν σε επίσημη διάσταση με τη σύζυγό του Μαρέβα και εξ αυτού του λόγου δεν υπέβαλλε κοινή φορολογική δήλωση και κοινή δήλωση πόθεν έσχες» διευκρίνισε η ΝΔ.

Στο θέμα τοποθετήθηκε και η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι:

«Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, ήταν πάντα διαφανής. Ουδέποτε έχω πάει οποιαδήποτε δουλειά από το ελληνικό δημόσιο. Ο κ. Σταύρος Παπασταύρου ήταν μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας που είχε ιδρύσει, δεν ήταν μέτοχος και σε κάθε περίπτωση επιτέλεσε άψογα τα καθήκοντά του, ως μέλος του Δ.Σ. Ολα αυτά είναι γνωστά σε όσους σήμερα επιδιώκουν να με σπιλώσουν. Τα χρόνια στα οποία αναφέρονται τα δημοσιεύματα ήμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου. Λυπάμαι πραγματικά που εμπλέκομαι σε μία επίθεση που ως μοναδικό στόχο έχει να πλήξει πολιτικά τον σύζυγό μου. Σε κάθε περίπτωση, έχω επιφυλαχθεί να προσφύγω στη Δικαιοσύνη σε βάρος των λασπολόγων και των συκοφαντών μου».

protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα