Ποιους εξυπηρετεί η «επιχείρηση λάσπη» κατά της ΔΕΗ;

14:58 5/5/2017 - Πηγή: Antinews

«Όταν ακούω τη λέξη 'κουλτούρα', τραβάω το πιστόλι μου!». Η φράση ακούστηκε πρώτη φορά σε θεατρικό έργο του Γερμανού ναζιστή θεατρικού συγγραφέα Χανς Γιοστ το 1933. Δεν είναι, βεβαίως, ναζιστικών προσανατολισμών ορισμένα έντυπα και ηλεκτρονικοί ιστότοποι που με μένος καταφέρονται αυτές τις μέρες κατά της ΔΕΗ επειδή τόλμησε να προσλάβει καλλιτεχνικό διευθυντή για την ιστορική χορωδία της.

Ούτε χρειάζεται να τραβήξουν... το πιστόλι τους!

Διαθέτουν άφθονο δηλητήριο γι' αυτήν τη «δουλειά». Και το ρίχνουν κατά της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας που δεν μπορεί να παραμελεί τον Πολιτισμό ως στοιχείο αναπόσπαστο της Κοινωνικής Εταιρικής της Ευθύνης.

Τι αφηνίασε, όμως, τους... κουλτουριάρηδες - πολλούς απ' αυτούς μαθημένους να κλείνουν τα μάτια σε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε αδιαφανείς συναλλαγές και στον τομέα του Πολιτισμού;

Mήπως η αμοιβή των 13.500 ευρώ για 8 μήνες του καταξιωμένου μαέστρου;

'H, μήπως, εν μέσω δύσκολων διαπραγματεύσεων για την Ενέργεια και με οδηγό το «ο Σκοπός αγιάζει τα Μέσα» δεν διστάζουν προ ουδενός προκειμένου να εξασθενήσουν, μέσω της «λάσπης», τη θέση της ΔΕΗ; (Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια…).

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα