Ποιοί επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι στήριζαν την Χρυσή Αυγή;

Βόμβα για πολλούς μεγαλόσχημους δημοσιογράφους που κρύβονται πίσω στο παρασκήνιο, αλλά και για επιχειρηματίες που ήθελαν να έχουν τη Χρυσή Αυγή ως το «μακρύ χέρι» για να κάνουν τις δουλειές τους, αναμένεται να σκάσει σύντομα. Αν βέβαια αφήσουν να βγουν οι αποκαλύψεις αφού ενδεχομένως να εμπλέκονται πολύ μεγάλα ονόματα που θα κάνουν πάταγο.

Η Χρυσή Αυγή

σκόπευε, και είχε ήδη αρχίσει να υλοποιεί, να επιβληθεί στην κοινωνία μέσο της δημιουργίας ενός media group, ένας μιντιακός όμιλος που θα επιχειρούσε να επιβάλει την ιδεολογία της στην κοινή γνώμη.

Η οργάνωση εδώ και τρία χρόνια είχε κάνει πολύ δουλειά στο διαδίκτυο φτιάχνοντας ιστοσελίδες εθνικιστικού, πατριωτικού, στρατιωτικού περιεχομένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews, ήδη υπήρχαν περί τις 100 ιστοσελίδες οι οποίες επηρεάζονταν από τη Χρυσή Αυγή και επηρέαζαν την κοινή γνώμη. Σε όλη την Ελλάδα είχε δημιουργηθεί ακροδεξιό δίχτυ που φυσικά «έπαιζε» πολύ και στο facebook.

Το ακόμη πιο σοβαρό, ωστόσο, είναι το σχέδιο του Μιχαλολιάκου για τη δημιουργία τηλεοπτικού καναλιού και ραδιοφωνικού σταθμού. Φυσικά δε θα φαινόταν η Χρυσή Αυγή, αλλά άλλοι επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι – αχυράνθρωποι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι υπάρχει pay rol με ονόματα δημοσιογράφων που τα… έπαιρναν μαύρα για να προωθούν εντέχνως και εμμέσως τη Χρυσή Αυγή. Άλλωστε, πριν μάθουμε για τις εγκληματικές ενέργειες των Χρυσαυγιτών, μόνο που αγιογραφίες των «μπράβων» δεν είδαμε. Γάμοι, γκόμενες, ήρεμη ζωή, καλές οικογένειες, κοινωνικό έργο κ.λπ. παρέλασαν από σελίδες εφημερίδων και sites ώστε να εξωραϊστεί η εικόνα του νεοναζιστικού κόμματος. Αλλά φαίνεται ότι τους χάλασε το φαγοπότι η δολοφονία του Φύσσα.

Το ερώτημα είναι που βρέθηκαν τα λεφτά και που θα βρίσκονταν στο μέλλον, αν δεν «έσκαγε» το θέμα της Χρυσής Αυγής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το σχέδιο άλωσης της κοινής γνώμης μέσω του Χρυσαυγίτικου μιντιακού ομίλου κρύβονται εταιρείες offshore με έδρα την Κύπρο.

Ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να τρέμουν διότι η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει σε βάθος την έρευνα. Λέγεται ότι υπάρχουν ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου που ήθελαν να «γιγαντώσουν» τη Χρυσή Αυγή. Όπως και δημοσιογράφοι που το παίζουν κήνσορες της ελευθερίας του τύπου, της εντιμότητας και της δημοκρατίας.

Είναι καιρός να αρχίσουν να…βρέχουν το παντελόνι τους γιατί θα τους πάρει όλους το κύμα και το αίμα του Παύλου Φύσσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα