Πηγές ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε σε κανένα από τα έξι ερωτήματα Μητσοτάκη

Για έναν πρωθυπουργό, που ήρθε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής και δεν απάντησε σε κανένα από τα έξι ερωτήματα που του έθεσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνουν λόγο γαλάζιες πηγές.

"Ο κ. Τσίπρας δεν απάντησε σε κανένα από τα έξι ουσιώδη ερωτήματα που έθεσε ο κ. Μητσοτάκης. Υπάρχει ή δεν υπάρχει συμφωνία; Εάν για την κυβέρνηση έγιναν όλα τέλεια, τότε γιατί δεν μπήκαν στα ταμεία 66 εκατομμύρια ευρώ. Η κυβέρνηση

υποστηρίζει πως ο Παπαδόπουλος ήταν επίσημος εκπρόσωπος. Στις 29 Αυγούστου ήρθε κλιμάκιο της Σαουδικής Αραβίας στην Ελλάδα. Αυτό ήταν πενταμελές και σε αυτό δεν ήταν μέσα ο κ. Παπαδόπουλος. Εμείς εδώ δεν ήρθαμε να διαλέξουμε ποιος είναι ο πιο όμορφος μεσάζοντας. Ήρθαμε για να δείξουμε ότι δεν υπάρχουν μεσάζοντες σε συμφωνίες ανάμεσα σε κυβερνήσεις. Δε μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητήσουμε για άλλα πρόσωπα. Τα γνώριζε αυτά ο κ. Τσίπρα; Ότι υπήρχε και άλλος μεσάζοντας; Που είναι η συμφωνία και που είναι τα λεφτά", τονίζουν χαρακτηριστικά πηγές της Νέας Δημοκρατίας. "Ο νόμος λέει πως δεν υπάρχει τρίτος σε διακρατικές συμφωνίες. Δε μας ενδιαφέρει ποιος μεσάζοντας είναι καλύτερος. Ήρθαμε στη Βουλή για να διασφαλίσουμε το δημόσιο συμφέρον", επισημαίνουν.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές της ΝΔ ο κ. Σφακιανάκης, τον οποίο επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντάς τον μεσάζοντα από το βήμα της βουλής, είναι επίσημος οικονομικός σύμβουλος της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα