Παπα-Σούρας του ΣΥΡΙΖΑ: Στην φαντασία μας έδρασε η 17Ν

17:46 8/7/2014 - Πηγή: Antinews

Ο Παπα-Σούρας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο ίδιος που είχε δώσει ραντεβού στα γουναράδικα, ξαναχτύπησε. Τι είπε; Ότι ο Σάββας Ξηρός είναι τρομοκράτης μόνο κατά το νόμο. Το γεγονός ότι έχει σκορπίσει το θάνατο και την καταστροφή δεν τον κάνει τρομοκράτη.

Είπε χθες ο κ. Διαμαντόπουλος για τον Σάββα Ξηρό: «Μάρτυρες πήγαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βουλευτίνα και βουλευτής σε έναν άνθρωπο

που είχε 97% προβλήματα υγείας, αναπηρίας, τα οποία πολλά από αυτά προκλήθηκαν μέσα στην φυλακή γιατί εννοούμενος ως τρομοκράτης από το σύνταγμα και από το νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη».

Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή. Η τρομοκρατία της 17Ν είναι μόνο κατά το νόμο και η οργάνωση που προκάλεσε χάος επί 20 και πλέον χρόνια είναι στη φαντασία μας.

Επομένως, δικαιολογείται η ένοπλη πάλη και το «φλερτ» του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία; να τον χαίρεται ο Τσίπρας που δεν τον έχει πετάξει έξω από την Κ.Ο. του. Δεν πάει να τα πει και στους συγγενείς των θυμάτων του Ξηρού και του Φαρμακοχέρη όλα αυτά.

Σήμερα, το θέμα επανήλθε αυτή την φορά με σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Δάνη Τζαμτζή και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου.

Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τζαμτζής διάβασε από τα πρακτικά τα όσα είπε χθες ο κ. Διαμαντόπουλος.

«Δεν βάζετε μυαλό. Είστε μεταξύ της λογικής των γουναράδικων και της λογικής να στηρίζετε τρομοκράτες» είπε ο κ. Τζαμτζής στον κ. Διαμαντόπουλο, θέτοντάς του το ερώτημα: «Είναι ο Ξηρός τρομοκράτης ή επέλεξε την ένοπλη πάλη; Για πείτε μας».

Σε πρόβλημα του κ. Τζαμτζή με τα ελληνικά του, απέδωσε ο κ. Διαμαντόπουλος τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μίλησε για «επίθεση λασπολογίας» και διαστρέβλωση των λεγομένων του.

Και βέβαια μην ξεχνάμε τις άδειες που δόθηκαν σε συγγενείς μελών των Πυρήνων της Φωτιάς να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις της Βουλής. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή το επιβεβαίωσε διερωτώμενη αν οι γονείς των προφυλακισμένων κατηγορουμένων για τρομοκρατία είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας αφού όπως είπε στο Ναό της Δημοκρατίας βρίσκονται: «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Δείτε το βίντεο με τον Διαμαντόπουλο

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα