Όταν οι προστάτες του Καρτερού... «καρφώνονται»

Ο μεγάλος δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έκανε την τιμή να ασχοληθεί με το μικρό πλην τίμιο Antinews. Τιμή μας. Τι είμαστε εμείς μπροστά στον κρατικοδίαιτο αναντάμ παπαντάμ εκδότη ο οποίος από τα δεκαχίλιαρα της ΕΡΤ επί ΠΑΣΟΚ βρέθηκε να είναι το φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να φανταστούμε με το αζημίωτο γιατί πώς να κρατήσεις μια εφημερίδα τη σήμερον ημέρα; Με τα λεφτά που δίνουν οι ψεκασμένοι για να αγοράσουν το Documento;

Μας αποκαλεί αόρατα θρασίμια και μαυροκόρακες της ακροδεξιάς και θυμίζει αυτό που είπε ο Γέρος της Δημοκρατίας περί του ποιος λέει κάτι και πόση σημασία έχει.

Τι να απαντήσεις σε ανθρώπους που χρειάζεται να πάνε επειγόντως στο γιατρό. Και όχι βεβαίως σε… ανδρολόγο, γιατί γυαλίζει και το μάτι τους…

Υπερασπίζεται ο εν λόγω κύριος (τρόπος του λέγειν) τον Θανάση Καρτερό με αφορμή το άρθρο που δημοσίευσε το Antinews για τον διευθυντή του γραφείου τύπου του Τσίπρα.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και η ψυχιατρική επίσης. Αντί να απαντήσει ο Καρτερός, να μας κατακεραυνώσει, να μας βρίσει, να μας πει ακροδεξιούς ή ό,τι άλλο τραβάει η κομμουνιστική ψυχούλα του, μας βρίζει το Documento;

Γιατί ρε κακόμοιρα παιδάκια της αριστερής παραδημοσιογραφίας; Τι σας είναι ο Καρτερός και βγήκατε εσείς μπροστά;

Νταβατζήδες του διευθυντή του Μαξίμου είστε; Έχει ανάγκη από προστάτες ένας από «τους καλύτερους και έγκυρους γραφιάδες της ελληνικής δημοσιογραφίας», όπως κι εσείς λέτε;

Τι ζόρι τραβάτε; Έχετε καμιά επαγγελματική σχέση μαζί του; Μα είναι δυνατόν ολόκληρος θεσμός να έχει επαγγελματική σχέση με εφημερίδα; Α παπα. Δεν τους πληρώνει καλά ο Τσίπρας στο Μαξίμου φαίνεται κι έχουν και δεύτερη δουλειά.

Γράψαμε εμείς για τον Καρτερό: «Γιατί να ασχολούμαστε με τον Καρτερό; Τι θα ήταν άραγε αν δεν ήταν ένα πληρωμένο «πιστόλι» του Τσίπρα; Μπορεί να ήταν επίσημος (κι όχι ανεπίσημος όπως τώρα) εκδότης – διευθυντής γνωστής παλιοφυλλάδας της αριστεράς (και δεν είναι η Αυγή). Θα είχε και κανονικό ωράριο ο κυρ Θανάσης που τώρα τρέχει κάθε Πέμπτη να κλείσει την εφημερίδα και να ελέγξει αν όλες οι συκοφαντίες και οι παπάτζες είναι μέσα».

Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν ότι ο μεγάλος ερευνητής Βαξεβάνης ενοχλείται από αυτήν την παράγραφο και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο σπουδαίος δημοσιογράφος είναι. «Καρφώθηκε» μόνος του.

Που γράψαμε εμείς βρε αθεόφοβε ότι ο Καρτερός τρέχει να κλείσει το πρωτοσέλιδο στο Documento; Μια αριστερή παλιοφυλλάδα γράψαμε. Πώς ο σπουδαίος εκδότης συνάγει το συμπέρασμα ότι είναι η εφημερίδα του; Εκτός κι αν παραδέχεται ότι είναι παλιοφυλλάδα, οπότε πάμε πάσο.

Μας κουνάει και το δάκτυλο γιατί δεν ξέρουμε ότι κλείνουν την Παρασκευή την εφημερίδα. Μας εμείς… δεν εννοούσαμε το Documento, άρα τι ζόρι τραβάει;

Είναι απλά τα πράγματα. Ο εκδότης Βαξεβάνης παραδέχεται εμμέσως ότι χρειάζεται κάποιος πιο… ειδικός να του κλείνει το πρωτοσέλιδο. Και μιας και είναι ο Καρτερός ένας από τους καλύτερους γραφιάδες, βάζει ένα χεράκι. Μα είναι Πέμπτη, μα Παρασκευή λίγη σημασία έχει. Το «καυτό» ρεπορτάζ από το υπόγειο του Μαξίμου να τυπώνεται κι όλα τα άλλα… περάστε την πρώτη του μηνού, που λέει και ο σοφός λαός.

Όσο για τα υπόλοιπα περί Σαμαρά και Στουρνάρα, τι νόημα έχει να απαντήσουμε; Σάμπως θα καταλάβετε και τίποτε; Αγράμματοι είστε, κάντε παρέα με τον Πολάκη που τον σέρνετε και για μάρτυρα υπεράσπισης στα δικαστήρια. Μαζί θα είστε και στο εδώλιο όταν θα έρθει εκείνη η ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα