Γ. Κουμουτσάκος: Να αφήσει η κυβέρνηση την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της απελευθέρωσης των δύο

Να αφήσει την επικοινωνιακή εκμετάλλευση της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών και να αναγνωρίσει τις συλλογικές προσπάθειες που έγιναν προς αυτή την κατεύθυνση, κάλεσε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.

"Η κυβέρνηση κάνει λάθος να λέει ότι όλα προήλθαν από εκείνη, βεβαίως είναι η κυβέρνηση, και έπρεπε να κάνει ενέργειες, αλλά πιστεύει κανείς ότι η αποφυλάκιση των δύο ήταν αποτέλεσμα μεγαθυμίας του Ερντογάν; Ήταν αποτέλεσμα δικών του εκτιμήσεων υπολογισμών και πραγμάτων που πιστεύει ότι θα πάρει ως αντάλλαγμα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής

του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κουμουτσάκος χαρακτήρισε την αποφυλάκισή των δύο θετική εξέλιξη και χαρμόσυνο γεγονός που συγκίνησε και χαροποίησε όλους τους Έλληνες, ωστόσο συμπλήρωσε ότι πρόκειται για αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας όλων των πολιτικών δυνάμεων που συνέβαλαν ουσιαστικά σε μια επίμονη, αλλά όχι ακραία, διεθνοποίηση του ζητήματος.

Επεσήμανε δε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε όλες τις συναντήσεις του έθετε αυτό το θέμα επί πέντε μήνες ως πρώτο ζήτημα, ενώ το ίδιο έπρατταν και τα στελέχη του κόμματος.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα