Όλη η αλήθεια για τους προγόνους του Μεϊμαράκη!

Μόνο με τους Γερμανούς είχε πάρε-δώσε η οικογένεια Μεϊμαράκη;

Επειδή δεν τα ξέρουν καλά εκεί στο «Κουτί της Θεοδώρας» να τους τα πούμε αναλυτικά και ντοκουμενταρισμένα να μην ψάχνονται. Ένας πρόγονος του πριν 2.500 χρόνια ήταν μαζί με τον Αλκιβιάδη όταν πήγε με τους Πέρσες, μήδισε δηλαδή.

Ο Εφιάλτης που έδειξε στους Πέρσες το κρυφό πέρασμα στις Θερμοπύλες το πιθανότερο είναι ότι ήταν πρόγονος του αρχηγού της ΝΔ. Ερευνάται το ζήτημα ενδελεχώς από επίλεκτα στελέχη του επιστημονικού κλάδου του ιστορικού «Αυριανισμού». Οι πνευματικοί επίγονοι του Λαλιώτη χτυπούν ανέκαθεν τρεις μέρες

προ των εκλογών και πάντα με ντοκουμέντα.

Είναι βέβαιο ότι ο στρατηγός που αντιτάχθηκε στα σχέδια του Μεγάλου Αλεξάνδρου για περαιτέρω εκστρατείες στην Ασία και στη συνωμοσία για να τον βγάλουν από τη μέση, συνδέεται ευθέως με τον Βαγγέλη και κάποιες γενεές αργότερα η οικογένεια Μεϊμαράκη συνεργάστηκε άριστα με τους Ρωμαίους κατακτητές, παρά τις ιδεολογικές τους διαφορές. Όπως οι ΑνΕλ με τον ΣΥΡΙΖΑ ένα πράγμα.

Αφού οι πρόγονοι του βοήθησαν τους Σταυροφόρους το 1204 να καταλάβουν την Κωνσταντινούπολη, άνοιξαν την Κερκόπορτα στην Πόλη το 1453 και στη συνέχεια διορίστηκαν πασάδες στην Κρήτη, όπου κατέπνιγαν κάθε επαναστατική κίνηση των Ελλήνων.

Στην εκδήλωση της επανάστασης του 1821, δήλωσαν πίστη στο Σουλτάνο και έγιναν όλοι –μηδενός εξαιρουμένου- εξωμότες.

Λέγεται ακόμη ότι ο Δράμαλης είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια, ενώ ο Κιουταχής είχε βαφτίσει τέσσερις παραγιούς των Μεϊμαράκηδων.

Η οικογένεια Μεϊμαράκη συνδέεται εξ αγχιστείας με τους Μαυρομιχαλαίους που δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, ενώ λίγο πιο πριν είχαν στηρίξει με όλες τους τις δυνάμεις τον Ιμπραήμ, στην τιτάνια προσπάθεια του για εξισλαμισμό της Πελοποννήσου.

Μετά τη συνεργασία στην κατοχή με τους Γερμανούς, τους Ιταλούς, τους Βούλγαρους και κυρίως τους Ιάπωνες (η λέξη Μεϊμαράκη σε ελεύθερη μετάφραση αποδίδεται ως «Νίκη» στα Ιαπωνικά, όπως το μποτιλιάρισμα «Κατεχάκη»). Μετά από τον πόλεμο η οικογένεια κατέφυγε στη Βραζιλία και ανιψιός του αρχηγού της ΝΔ είναι ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ (παραφθορά του Μεϊμάρ).

(Όλα τα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν περίτρανα όλα τα παραπάνω και οι ιστορικές λεπτομέρειες στο Ηot Dog που θα κυκλοφορήσει με προσφορά φρέσκια ξινοσαλάτα).

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα